20 hozzászólás a “A Good Day to Die Hard teasere!” bejegyzéshez

  1. Szarabbra számítottam, jóval. Ez az előzetes meglepően hangulatos, robban minden vao. Ez a willis már nem az a Willis.Már az előzőben sem hozta MAclanet annyira. K-európai blokk úgylátszik mégsem ront a színvonalon.

  2. Eddig nem vártam tőle semmit, de az előzetes tényleg jó, még az örömódát is szeretem. Viszont az a mosolyvillantás az elején szerintem nagyon karakteridegen volt :D

  3. Észrevettétek, hogy Willis minden újabb filmjében csak mosolyog, mint egy jóllakott óvodás? Ez nem tetszett az Expandebles 2-ben sem, az összes öreg csak mosolygott, mint egy hülye, aki most lát életében először kamerát. Baromi idegesítő.

  4. WTF! Már csak a 24-es és a zene miatt is odavert… Meglássuk. Die 4 jó volt, jó volt de nem az igazi. Ahol tudtam kint voltam a forgatáson, mármint a perimeteren kivül, érdekes volt látni mit ráeresztettek CGI-ban a dologra…Ott néhány sráccal már fogadtunk pár dologra, kíváncsi vagyok bejön-e :D

  5. John Mooreban nem bíztam eddig (amit Max Payne-nel művelt, az gyalázatos, az Ómen pedig felesleges volt szerintem), még most is szkeptikus vagyok, de ez a pár képkocka ott van (habár a trailereket, ha jól tudom külön cég készíti, nem az a stáb, amely forgatta a filmet magát, de javítsatok ki, ha tévedek). Biztos nézős! It will be a good day to watch hard! :-)

  6. Nekem az egyik ismerősöm dolgozott a filmen, jókat mesélt. Egy éttermet egész napra kibéreltek forgatásra, kb pár másodperc lesz benne a filmben. Egy gyárbelső robbantásnál a rendezőnek nem tetszett a részecskék szóródása, ezért újra építették, és robbantották megint. Érdekel a végeredmény.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.