Első kép a The Two Faces of January-ból

Patricia Highsmith könyvét Hossein Amini (Drive, Snow White and the Huntsman) adaptálja a mozivászonra. Amini ezúttal nem csak írja, de rendezi is a művet.

Egy gazdag házaspárról szól, akik Athénba érkezve egy ottani idegenvezetővel összebarátkoznak. Ez utóbbi belehabarodik a gazdag férfi nőjébe, így szívesen elfogadja meghívásukat egy vacsorára, ahol is érdekes fordulatot vesz mindhármuk sorsa, amikor segítenie kell egy eszméletlen férfit eltüntetni a szobájukból. Innentől átmegy thrillerbe a film

Az már meg sem lep, hogy a The Two Faces of January producere Tom Sternberg (The Talented Mr. Ripley). A három főszereplő pedig Oscar Isaac, Viggo Mortensen és Kirsten Dunst.

Two Faces of January főszereplői

4 hozzászólás a “Első kép a The Two Faces of January-ból” bejegyzéshez

  1. Nekem pont ez a három név kurvára nem jön be(összeszedték azokat a szinészeket egy filmbe akiket nem birok nézni), amugy a történet jól hangzik de nekem ez ugy is kihagyós.

  2. Uh, gondoltam kommentelek, nálam ugrott a film a csaj miatt, – mert valami borzalom az a nő minden téren – és biztos el leszek zavarba a francba, de ahogy látom nem annyira, másnak is szemet szúrt az a rém. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.