Tarantino XX: 8 Film Collection

Kiadják Blu-Ray-en, egybe a 8 Tarantinó filmet. Ha valakinek még egy sincs meg, vagy nagyon tetszik neki a csomagolás, akkor lecsaphat rá. 5 órányi extra van a lemezeken. Átlag embereknek annyi lesz a plusz, hogy a kiadvány egy trailert is kapott:

human
írta
2012. 10. 09. 11:38
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Tarantino XX: 8 Film Collection” bejegyzéshez

 1. nem teljesen értem mi alapján válogattak. Mert nem rendezés alapján, hiszen ott a True Romance is, de akkor már ennyi erővel ideférne a From Dust Till Down is…vagy a Four Rooms is.

  Kicsit így összecsapottnak tűnik a dolog.

 2. nem teljesen értem mi alapján válogattak. Mert nem rendezés alapján, hiszen ott a True Romance is, de akkor már ennyi erővel ideférne a From Dusk Till Down is…vagy a Four Rooms is.

  Kicsit így összecsapottnak tűnik a dolog.

 3. A From Dust Till Down tényleg hiányzik nekem is róla, de a Négy szoba mondjuk egyáltalán nem, abban csak egy szobát írt és rendezett, így hülyén venné ki magát, ha az egész film rajta lenne, mint Tarantino mű. A True romance egy erős forgatókönyv, de ami fontos, hogy a forgatókönyv ezen megfilmesített darabja rendezésileg is nagyszerű, hiába nem saját maga rendezte. Nincs itt összecsapottságról szó. Ennyire erővel hiányolhatnánk a Tarantino által rendezett Vészhelyzet vagy CSI epizódot is, vagy a Crudled-et, mert egy kislábujjkörömnyi részt írt bele Tarantino.

 4. Éppen Kill Bill estét tervezek, érdekes, hogy most bukkan föl ez a hír. :)
  Jól néz ki egyébként, de a From Dust Till Downt én is hiányolom.

 5. Szerintem a From Dusk Till Dawn azért nincs benne,mert azt ő mindig is bérbe Írta,soha nem volt arról szó,hogy ő rendezi,a True romance-t viszont ő akarta csinálni,de végül el kellett adnia,és készült belőle olyan film,amire még QT is azt mondta,hogy jó lett,a szintén általa írt Natural Born
  Killers-t is megakarta csinálni,végül azt is el kellett adnia,és olyan film készült belőle,amit azóta is utál,ezért az nincs is benne ebben a kollekcióban. Szerintem.

 6. Az Alkonyattól pirkadatig filmekben mint producer vett részt egyrészről, másrészről az elsőt ő írta és szerepelt is benne ugye. Nem bérbe írta ő, eredetileg ő rendezte volna, de mivel ő volt az egyik Gecko fivér, és írta is a sztorit, nem akarta még a rendezést is a nyakába venni, ezért gondolom legjobb barátját, Robert Rodriguezt ajánlotta be a feladatra.

  Az Amazon leírásában ez áll: “Tarantino XX contains eight films chosen by Tarantino to illustrate the first 20 years of his career…”

  Szóval Tarantino válogatta össze ezt a 8 filmet, ami illusztrálja karrierje első 20 évét.

  A True Romance-t azért választhatta bele a gyűjteménybe, mert Tony Scott rendezte az ő forgatókönyve alapján, aki Tarantino elmondása szerint leginkább inspirálta őt a filmrendezésre Renny Harlin mellett. Meg szerintem ez egyfajta tisztelgés/megemlékezés is Tony Scott előtt, aki ugye nemrég halt meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.