WTF van a Véres sport remakkel?

Robert Mark Kamen (írta mostanában: Taken 2, Columbiana) beszélt a Blood Sport remakeről. Ami tulajdonképpen nem is az, az elmondása alapján.

Leginkább azan akadt ki, hogy Van Damme szeretne szerepelni edzőként a filmben: “Csak a címben hasonlat az eredetire. Semmi köze nincs a Kumite versenyhez, Frank Duxhoz. Ha a cím nem hasonlítana, senki sem kapcsolná össze a két filmet. Ezért nincs értelme Van Damme használatának, hiszen a történetnek semmi köze nincs az első filmhez. Csak megzavarná a nézőt.”

Ja és 0 spárga!

Szóval csak a név kell nekik elvileg, ennyi. Csoda, hogy a “gritty, realistic” nem hangzott el.

human
írta
2012. 10. 09. 03:34
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “WTF van a Véres sport remakkel?” bejegyzéshez

 1. Jó lenne, ha a kiadók megértenék, hogy ha viszik a nevet, akkor az embereknek elvárásai lesznek. Igen, rád nézek RE.

 2. Véres sport iszonyat alap.. a névvel próbálják egyértelműen eladni ezek szerint a semmit megint..

  Robert Mark Kamen számomra rossz hír, az utóbbi időben csak a patikamérlegen kimért kommersz megy neki, Bessonnal meg botrányos, lásd Transporter 3 tól az összes, vagy éppen a Taken 2, mert sajnos egyiknek sincs érdemi története…Taken 2-t is csak a neve adja el, nyomában sincs az elsőnek… (mielőtt még valaki.. Taken 2 a szomszédoknál már fut, szóval csak át kellett ugrani a határon ;) ) Hol vannak már a régi eredeti ötletek a nyolcvanas évek végéről, kilencvenes elejéről…

 3. Aki a Véres sport (vagy Vérsport, és még véletlenül sem a gagyi Véres játék cím) remake-et akar készíteni, annak azt kívánom, hogy egy Chong Li kaliberű fazon verje halálra.

  Ez a film akkor klasszik, alap, nr.1, hogy még véletlenül se merje meggyalázni senki!

  Főleg így, hogy semmi köze nem lenne hozzá, csak a nevet akarják lopni. Mocskos pénzéhes banda, pfejj!

 4. “Kedves” Robert!..hogy Jet Li játszon ugrálva a nyakadon..akkor mi a fenének kell lenyulni a cimet..én jómagam kissé már más szemmel látom a Van Damme filmjét..de a maga korában jó kis bunyós film volt..ja..kell a pénz..bocsi..:(

 5. Hát ez így nagyon gáz. A Bloodsport tényleg egy alapfilm. A mai filmes palettán pedig nagyon hiánycikk az ilyen “verekedős film”. Utóbbi időben talán csak a Fighter meg a Warrior, de azt is elvitték egy moralizálós családi dráma irányba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.