Ezt megúsztuk

Az elvetett Jurassic Park 4-forgatókönyv szerint egy genetikai laborban az alábbi lényeket állították volna elő. És komolyan, ennek kitalálásáért író pénzt kapott.












24 hozzászólás a “Ezt megúsztuk” bejegyzéshez

  1. Ez a sok kép eléggé azt bizonyítja, hogy ezt bizony komolyan gondolták.

    Az is lehet, hogy csak kiszivárogtatás, hogy mit gondol róla a nép és a végén talán mégsem fogjuk megúszni.

  2. most miért mondod human, szerintem tök aranyosak :D
    főleg az 5., az nagyon szimpatikusan még mosolyog is :D

  3. úúú.én remélem megcsinálják :D kimeríthetetlen a mutáns dínó trash paletta :D az más kérdés, hogy a jurassic park nevével fémjelzik, de legalább tömegeket vonzana. imádnám :D

  4. Jesus H. Homophobic Christ! Ezt egy Jurassic Parkba? Um, huh? Tééényleg?

  5. huh that was close.
    Amúgy meg ez pontosan úgy néz ki, mintha kapnánk egy új supermutantradioactive9leggedshark vs. supermutantflyingbadassmonkey with a gun 3D filmet, esetleg még berakhattak volna a forgatókönyvbe egy két csöcsöt is, úgy talán meg is vették volna, de így csak hagyományos jurrasic parkot fogunk látni :(

  6. hát, kövezzetek meg, de horrorfilmnek még talán jó lett volna(persze nem kéne jurassic parknak hívni, mert ennek semmi köze nem lett volna az előző 4hez)

  7. Valószínűleg a Tervezők a jura korban és az őskorban is jártak a Földön, és a fekete anyag ezt hozta ki a dínókból és az ősemberekből. :)

    Ha a legutolsó képen is szereplő lénnyel készítenének valami R besorolású horrort, az nem lenne rossz. Jurassic Park 4-nek viszont szentségtörés lenne, viszont remélem lesz valami újítás benne, mert negyedszer ugyanaz már uncsi lenne, biztos azért is akartak ilyennel próbálkozni.

  8. Fegyvert használó dinó-mutánsokról is szólnak a pletykák. Remélem, a klasszikus Jurassic Parkokat folytatják, vagy inkább ne is készüljön semmilyen hülyeség ezen a néven.

  9. Felülről az ötödik képről a “mi lett volna ha a dinók nem halnak ki, hanem az egyik fejlődési vonaluk az emberhez hasonló értelmes lénnyé evolválódott volna” kezdetű elmélkedés jutott hirtelen eszembe. :)

    Amúgy borzasztó, Jurassic Park név alatt ilyen szart nehogy kihozzanak már…

    Miért nem csinálnak akkor már inkább egy prequelt, ami mondjuk két szálon futna, az egyik lenne, amint egy az első részhez hasonló gikszer után szabadulnának el újfent a dinók a félig kész parkban (a raptorok ölnék a munkásokat, Muldoon meg vadászna rájuk – itt pl. felhasználhatnák az első könyvből kihagyott részeket) + egy másik meg, amin a szárazföldre megszökött dinókat próbálnák visszafogni (a regényből ugye tudható, hogy kompik és raptorok is kijutottak a szigetről). Csomó régi arcot vissza lehetne hozni, lehetne benne kicsi T. rex, mint a regényben, meg környezetbe beleolvadós Carnotaurusok, stb., csomó jóság van még, amit nem használtak fel a könyvekből egyik filmhez sem…

  10. Hat lehet elrontanak az egesz JP vilagot, de szakadjon le mindenem, akkor is megneznem moziban, csak maga a Triceratops miatt is. Egy jo szörny film amiben van jo rendezö es penz? Es amit nem DD cicikkel es szexxel akarnak eladni? Mikor volt mostansag ilyen?

  11. Hat lehet elrontanak az egesz JP vilagot, de szakadjon le mindenem, akkor is megneznem moziban, csak maga a Triceratops miatt is. Egy jo szörny film amiben van jo rendezö es penz? Es amit nem DD cicikkel es szexxel akarnak eladni? Mikor volt mostansag ilyen?

  12. Élien: a fegyvert használó dínók pletyka kb. már 5-6 éves, mikor még legelőször felmerült a JP4 terve, akkor emlékszem, még Keira Knightley lett volna Hammond unokája.

  13. Hála a jó istennek h ezt a szart elvetették, ez nem Jurassic Park lett volna, csak egy továbbgondolt Asylum film :P

  14. Jurassic Parkból egy reboot kéne inkább, és rendesen megcsinálni mai technikával, valamint beletenni az anno a könyvekből kimaradt részeket is. A második könyvből, a Lost World-ból szinte alig került át valami a filmbe, az is csapnivalóan…viszont a film legalább egyharmadát elvitte a végén a városi king-kong jelenet, ami a könyvben benne sem volt.
    Szóval mind a Jurassic Park, mind a Lost World kaphatna lassan egy reboot-ot, ha nagyon Jurassic Park-ot akarnak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.