6 hozzászólás a “Itt a Looper timeline” bejegyzéshez

 1. spoiler: a film logikája szerint csak egy idősik van, mivel a jelen “behozza” a változásokat a visszautazottakon. Innentől kezdve ez a kép ugyan megmutatja mik történnek, de nem pontos és nem következetes.

 2. h82-nek igaza van, kiemelnem meg azt a reszt, hogy a szerzo szerint a groundhog day es az inception is idoutazos filmek. vicces:)
  az inception abra sokkal osszeszedettebb volt anno, annak a csapatnak kene csinalni egyet itt is.

 3. todie: osztán angolul olvasni tudol-e, vagy csak láttad a két film említését és rögtön azt hitted, hogy időutazósnak nevezi őket a szerző?
  Mindkettőt kivételnek hozta fel, mint eltérés a hagyományos időutazós sztoriktól. Mivel az Idétlen időkig egy időhurokról szól, abszolút tekinthető iőutazósnak, az Eredetet pedig csak az idő múlás sebességének machinálása miatt említette a szerző. Erre írta, hogy a zsánertől eltérő dolog.

 4. termeszetesen tudok, hibatlanul olvasok angolul, most sem volt maskepp, a szovegertelmezessel viszont voltak gondok:)
  amugy a groundhog day meg oke ide kivetelnek, de az inception semmikepp, az, hogy ott az ido mashogy telik az ido kb annyira koti ide a filmet, mint amennyire idekotne a masnaposokat, ahol a piatol mashogy (nem)erzekeltek az idot, viszont az abra tovabbra se oke.

 5. Most nem azért, de kibaszott egyértelmű és egyszerű volt az egész, még csak koncentrálni sem kellett. Pedig 1-2 fórum post után fel voltam rá készülve, hogy majd valami kurva nehezen követhető film lesz, de lóf*szt..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.