Persze, hogy lesz Taken 3

Reméljük új rendezőre bízzák.

A második rész a kritikusok között nem lesz kedvenc, de az első hétvégéjén 50 millió körül hozott, szóval hülyék lennének nem folytatni. A zseniális forgatókönyvíró Robert Mark Kamen (Taken, Taken 2, Columbiana) ül neki…

Ezúttal elvileg már nem a családját rabolják majd el.

human
írta
2012. 10. 10. 03:57
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Persze, hogy lesz Taken 3” bejegyzéshez

 1. Fanboyok nagyon megdobták a bevételt, tényleg brutálisan nyitott (érdemes lesz figyelni mennyit esik majd), nyilván meglesz a bevétel bőven. Nem kérdés. Az már más tészta, hogy messze nem olyan jó, mint az első rész. Vontatott, unalmas, összecsapott munka. Amolyan semmilyen. Vannak az alapkarakterek és köréjük van gyúrva egy széteső film, nincs meg az a fajta dinamizmus és erő benne, mint az elsőben. Izzadtságszagú néhány jelenet. Amikor kijöttem a moziból azt éreztem felesleges folytatás, ha még fél évet dolgoznak rajta és nem papírmasé főgonoszokat tesznek bele, akkor jobb lenne.

  Nem az a többször nézős kategória, mint az első – sajnos. A harmadiktól már most parázok. Kit rabolnak el? A kutyájukat? A nő második férjét?

  Mondjuk egyértelmű szerintem. A három spanja közül az egyiket, vagy az összeset és elindul megbosszulni őket.

 2. Hány lóbőrt fognak még lehúzni erről?

  Tudom, tudom nem teszik ne kell megnézni, de ez már teljesen nevetséges. Remélem Neeson nem lesz hülye és nem elvállalja a harmadikat.

 3. “Most a kutyát fogják elrabolni.”
  Szerintem is visszanyúlnak a kezdetekhez. Az első részben ajándékba kapott lovat fogják elrabolni, és a kutya szerzi vissza :))

 4. ” A zseniális forgatókönyvíró Robert Mark Kamen (Taken, Taken 2, Columbiana) ül neki…”

  Parádés alkotásokat tett le eddig az “asztalra”:O

 5. Human: Persze, hogy nem. Csak egyetértettem. A 3ból másfelet láttam. A Takent ki kellett nyomnom menet közben, mert annyira rossz volt:/

 6. A 3. reszben visszahivhatna dolgozni a korabbi csapata, egy befolyasos ember eltunese miatt. Pl. egy miniszter vagy annak egy hozzatartozoja. Es kicsit nagyobb hordereju tetek foroghatnanak kockan. (nem mintha a csaladja nem lenne az)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.