Bajban a Chronicle 2

Már nem a film elkészülte, hiszen az meg fog történni, viszont a Chronicle forgatókönyv írójának az apja egy interjúban elejtette, hogy a fiának bajai vannak a FOX-szal.

Konkrétan kész van a Chronicle 2 forgatókönyve, ami előre lép a történettel, viszont a stúdió azt szeretné, ha nagyjából inkább megismételné az első filmet, nem pedig új utakra evezne.

human
írta
2012. 10. 11. 04:02
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Bajban a Chronicle 2” bejegyzéshez

  1. Helyes, mert a “Jó” eleg bena volt, nagyon nem volt szimpatikus karakter. Söt inkabb idegesitö volt. Baromira nem vagyok kivancsi hogyan megy az elete tovabb.

    (SPOILER aki nem latta a filmet:
    En nagyon remenykedtem a film közepeig, hogy az elvont sracbol lesz majd a Jó es a nem-szimpi lesz a gonosz. Meg meg lehetett volna forditani az egeszet, törtenik valami vele, veletlenül meghal valakije es ö a hibas, Great Power, Great Responsibility etc. Egesz vegig szürke uton volt, es volt esely hogy kijöjjön belöle.
    De nem igy lett, igy sablonos es kiszamithato volt a film, a bena kiseger srac meg nem tudott mast csinalni mint hogy szuperhös legyen)
    Emiatt nem tetszett a film.

  2. Az egésznek volt egy jó hangulata, amivel megpróbálták feledtetni a sztori vér gagyiságát és butaságát, ahol az amcsi kissrác csak az internetről tudja, hogy létezik a tápláléklánc. Nekem a pozitív és egyben egyetlen túlélő srác szimpi volt, ő volt még a legértelmesebb, bár nem tudom, hogy akarják folytatni a dolgot. Megint kézikamerával?

  3. Srácok… itt senki nem volt még depressziós? A “béna srác” karaktere tökéletes volt. Egyszerűen csak szeretetre vágyott, de folyamatosan csak az jött le neki, hogy ő a lúzer. Amikor lehányta a csaj… tökéletes példa arra amikor ki akarsz kecmeregni, történik valami rossz, amit te sokszorosára nagyítasz fel és azt gondolod, hogy mindenki és minden ellened dolgozik.
    A táplálékláncos dolgot úgymond biztos hallotta biológia órán, de amikor újra elolvassa akkor tudatosul benned (mint az “élj a mának”, hányszor hallod, de közben csak legyintesz rá. máskor meg “úúúú”…). Próbál értelmet találni önmagának, hogy miért nem értik meg, miért nem szeretik, miért van egyedül! Igaz értelmet nem talál, de minek is akarna barátkozni azokkal akik nem az ő szintén vannak?
    Stb…

  4. Gabe: Azt hiszem olyanról (is) volt szó, hogy az első részben ugye bemutatták a “hős” megszületését és, hogy a második rész pedig az “ősellen” megszületésével foglalkozott volna.. Én ilyenre emlékszem.

    Nekem mellesleg nagyon tetszett az első rész és szerintem is a “béna srác” volt a legösszetettebb és legszimpatikusabb és teljesen érthető volt miért vált olyanná, mint amilyen a film végére lett…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.