Gangster Squad akkor újra

Az eltolt premier miatt lecsengett marketing kampány újraindítása a poszter után is folytatódik, méghozzá egy friss előzetessel. A szereplőgárda, a korszak, Sean Penn még mindig marha jónak tűnik.

Brutál mennyiségű lövöldözés is lesz ebben, a zsaruk megnyerik a nem hivatalos háborút. Simán nagyváros még mindig.

HD a nagyoknak.

7 hozzászólás a “Gangster Squad akkor újra” bejegyzéshez

 1. Nekem viszont rossz érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban.

  Túlságosan kisuvickoltnak tűnik az egész. Minden annyira a helyén van, hogy az már szinte művi benyomást kelt. Mintha egy kicsit túlzásba estek volna az arányokat illetően.

  Úgy értem minden második tűzharcjelenetnél előkerül a tommy, kapunk a The Untouchables stílusában egy-egy megindul az osztag jelenetet, még a puskaátadás(hajítás) is ugyanaz.

  Őszintén, ha nem ez a színészgárda lenne a filmben ez egy nagyon B-kategóriás gengszterszösszenetnek tűnne, amit túllúgoztak a szereplők és a környezet megjelenését illetően. Annyira trendi akar lenni, hogy az már fáj.

  A rendező Ruben Fleischer legjobb munkája eddig a Zombieland volt, ez a műfaj kicsit idegen tőle szerintem. Emma Stone pedig még mindig röhejes mint döglesztő végzett asszonya karakter.

  A trailerek nekem valami olyat ígérnek a gengszterfilm műfajában, mint amilyen a Red Tails volt a háborús filmekre nézve.

  Penn persze jónak látszik, ahogy Gosling, Brolin, Nolte, Ribisi is ígéretes név a stáblistán, DE az eddigiek alapján én piszok szkeptikus vagyok.

  Ha valami ennyire menőnek akar látszani, néha nem lesz az, sajnos. Bár tévednék.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.