Blockbuster Watch: Taken 2: Here Comes the Argo

Szeptemberben temették a mozit, egyik hét rosszabb volt, mint a másik bevételileg, de most október szépít. Az elmúlt hétvége a tavalyihoz viszonyítva 59%-kal több zsét hozott.

A Taken 2 a második hétvégéjére 55%-ot esett, de még így is 87 milliónál jár Amerikában. Ehhez a világ többi része 132 milliót tett hozzá. Természetes, hogy már rég a Taken 3-ról beszélnek.

Még jól nyitott az Argo, amellett, hogy már Oscart emlegetnek a film kapcsán. Ben Affleck berendezi magát a szoborig? Bár nem hangzik soknak a 20 millió amit keresett, de R besorolással ütötte a közel keleti helyszínű vetélytársainak nyitását. Le lett nyomva a The Kingdom, Green Zone és a Body of Lies is.

Bár nem kap rossz kritikákat a Here Comes the Boom, amiben Kevin James és az MMA találkozik, de csak 12 milliót keresett a kezdése.

A legszomorúbb, hogy a Seven Psychopaths csak 5,8 milliót szedett össze. Oké, a többséghez képest csak 1480 moziban vetítették (a Boomot pl. 3014-ben), és a rendező előző filmjénél, az In Bruges-nál több lesz a végén a bevétel, de ez nagyon csúnya akkor is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.