Kamerás Evil Dead

A New York-i Comic Conon levetítettek egy teasert az Evil Dead remakehez, van benne durvulás bőven. Vér és káromkodás miatt csak felnőtteknek. Várja ezt valaki? Az ottani fanok erőteljesen sikítoznak.

human
írta
2012. 10. 17. 17:21
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Kamerás Evil Dead” bejegyzéshez

  1. Lehet hogy egyedül vagyok a nézetemmel..nem nézem meg se a trailert..se a teasert se semmit se..ifju korom kedvenc horror filmjei voltak…a 3.rész óriási kedvencem…S.R. -t lehet vagy sem bántani,,,a Pókemberek miatt……sajnos én a remake miatt fogom..mert a nevét adta..és nyilván a pénzét…na de én csak egy sima kedvelője vagyok a régi triológiának..és nem én vagyok a “fejőstehén” hanem a sok fiatal..gyerünk..toljuk le a torkukon ezt…..:((( áááááá

  2. n+1egyedik tinihorror, sok gyerek meg ujjong érte a közönség soraiban.

    Pont az Evil Dead esszenciája hiányzik: Bruce.

    Ezek után lehet bmennyire is durva, közelébe se fog érni az eredetinek.

  3. Hiába a zúzás, meg a gore, pont ahogy fentebb is írták, Bruce nélkül mi ez? A sokadik erdei házas tinihorror. A fanyar humornak még a morzsáit sem vettem észre ebben az előzetesben.

    Egynek biztosan elmegy majd, no de egy timeless classic-et nehéz túlugrani. A mai Facebook generációnak jó lesz …

  4. Egynek elmegy, Moziba bevágódok rá mint egy baromállat, de egyébként elég tucat. Minőség csúcskategoria, de ez ma alap. Az hogy véres és mutatós, ez mai horroroktól szintén alap. Tehát semmi különös: Egy átlag remake, theát meg lehet nézni a régit mégegyszer, csak új köntösben, meg egy sereg lókóbásznak való új emberaprítékkal.

  5. Nos, a trailer csak egy újabb maid horrorfilmnek tűnik, ahogy írták előttem, a régi filmek hangulata sehol. Egy sima darabolós tinihorrornak jó lesz, másnak nem nagyon, de majd meglátjuk.

  6. Elején azt hittem hangulatos kis horror lesz, de a végére ez a sok gore elem nagyon lehúzta nálam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.