14 hozzászólás a “Django karkaterposzterek” bejegyzéshez

  1. Mindenki tiszta és jól ápolt, frissen mosott és vasalt ruhában.

    Persze, hisze ez a vadnyugat.

    Ezt még a Wild Wild Westben sem lépték meg.

  2. Ez egy Tarantino film lesz, ne hitelességet várj tőle!
    Itt a vadnyugat csak körítés lesz, mint a Bastards-nél a II. vh!
    Amire számíts: Elborult karakterek, még elborultabb párbeszédek, egyedi látványvilág!

  3. Értem, tehát amit kapni fogunk, az a szokásos tarantino féle lopott karakterek, lopott szövegek, lopott beállítások, amit persze mások főhajtásnak és zsenialitásnak fognak becézni.

  4. Zirowe: Pontosan!:) De mivel én tudatlan vagyok (főleg, mivel nem láttam az összes létező filmet), engem nagyon szórakoztatnak a filmjei

  5. Zirowe: figyelemmel arra, hogy a szókészleted minden elemét használták már a születésed előtt, így bizton állítható, hogy a szókincsedet másoktól (így különösen a szüleidtől, könyvekből, stb.) loptad, mégis – feltételezem – képes vagy önálló gondolatok megfogalmazására a lopott elemek megfelelő kombinálásával, úgy gondolom, Tarantino esetében is önálló, eredeti alkotásokról beszélhetünk.

  6. Zirowe: 2012 van, mondj egyetlen rendezőt, aki nem lop/emel át/helyez más kontextusba/utal/újrahasznosít/összemos, tehát egy tökéletesen szűz filmet… lerágott csont már ez a mi eredeti és mi nem, érteni kéne az iróniát, ha érted és ennek dacára se jön be (mint a Kill Bill nekem) rendben, de az pont nem amiatt van, mert tkp. az egész mű egy intertext, hanem mert szimplán szar (Terrorbolygó ennek az analógiának pontosan inverze)

  7. Felesleges egyáltalán leírni bmit is, ha az itt lévők többsége vakon kitart amellett, hogy T egy zseni, miközben csak egy középszerű pojáca.
    Pont.

    Ez pedig az én véleményem.

  8. Kedves Zirowe . Egyetértek veled. Teljesen felesleges leírnod bármit is. Az lett volna a legjobb ha eleve nem írsz semmit.
    Nem kell ám QT-t szeretni, és rajongani érte. De tudod beírni egy filmes fórumra egy Tarantinos hírhez , hogy Tarantino egy középszerű pojáca és lop, miközben itt az emberek többsége az bizony szereti Tarantino filmjeit…az bizony trollkodás. Szándékos vita gerjesztés.
    Persze lehetne normálisan is érvelni QT ellen, de ez hogy lop? Bakker öcsém! Ezt maga QT is megmondja. Na és?
    És nem arról van szó, hogy tehetségtelen, és nincs saját filmes ötlete, hanem igen is arról, hogy ezzel hajt fejet, más alkotások előtt, vagy éppen kicsit megfricskázza egy kis fekete humorral bizonyos filmeket.

    Ja, és bizony tiszták a képen a karakterek. Jujuj.
    A Kill Bill-ben meg a Menyasszony szamurájkardal száll fel egy repülőgépre, ami lehetetlen mert hát nem is lehet kardot csak úgy felvinni…fúj de rossz film…meg különben is…Hitler nem is úgy halt meg , mint ahogy az Ingolorius Basterds-ban van! Fúj…

    Ne legyünk már nevetségesek kérem.
    QT igen is zseniális, a Kutyaszórítóban kezdő jelente óta…amikor meg tudtuk miről szól az a Madonna szám…

  9. Szerintem meg Kerry Washington mellei még a csajokat is jobban kéne, hogy foglalkoztassa, mint az, hogy QT megérdemelten számít-e az egyik legegyedibb rendezőnek vagy sem. :D

  10. Ha olyan komoly “vádakkal” jössz, hogy QT szar akkor tudod azt illik érvekkel is alátámasztani, mert azok nélkül te sem vagy jobb, mint akik fölé a saját lelki szemeid előtt helyezed magad.

  11. Zirowe, ez olyan felesleges, “de sok időm van és nincsen kedvem faszt verni” komment volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.