Heti mozibemutatók: október 18

Nem semmi csapat jött össze, belehúztak a kismozik.

 • Asterix & Obelix: Isten óvja Britanniát (Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majesté / Astérix and Obélix: God Save Britannia) – felesleges folytatásnak tűnik.

 • Csak a szerelem számít (Den skaldede frisor) – romantikus vígjtáék Pierce Brosnannal.
 • Kertvárosi kommandó (The Watch) – szerintem nekem ez be fog csúszni.
 • Lorax (The Lorax) – a felnőttek számára is élvezhető, gyerekeknek szóló animációs?
 • Magic Boys – Koltai Róbert új filmjében Pindroch Csaba és
  Szabó Győző levetkőzik.

 • Mindenki a mennybe megy (Toată lumea din familia noastră) – Román-Holland filmdráma. Jó?
 • Paradise: Love – Szerelmet a feketepiacról (Paradies: Liebe / Paradise: Love) – és ez?
 • Parajelenségek 4 (Paranormal Activity 4) – oké, ezt tudom, hogy nem jó, de gondolom a sorozat eddigi rajongóinak tetszeni fog.
 • Pardon (Undskyld jeg forstyrrer) – dán vígjáték.
 • Szesztolvajok (The Angels’ Share) – erről viszont már olvastam jót.
 • A temetésem szervezem (Get Low) – izé, ezt nem látta már mindenki, akit érdekelt? Na jó, én még nem. Lehet ilyen balgákra gyúrnak, mint én.
human
írta
2012. 10. 19. 05:10
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: október 18” bejegyzéshez

 1. Asterix biztos blődség lesz (Cleopátrát nehéz überelni), de kint voltam a forgatáson, mármint sajnos csak a magyarországin, kíváncsi vagyok mi sikerült belőle…Gondolom szétCGI-ozzák majd, a terep tele volt jelölve…

  Toată lumea din familia noastră-t még Berlinben láttam, ajánlani nem merném komolyabban. Tipikusan olyan film, amihez még a hangulat is kevés.Kicsit zavaros családi dráma, erőltetett “humoros” jelentekkel, amikkel az a baj, hogy elvileg nem is lennének humorosak, csak valahogy olyan érzése van az embernek, hogy nem érti nevessen, vagy sem…Az egész filmnek van egyfajta sötét tónusa, kicsit tabukat döntögetni akaró, némileg túljátszott és fúlfényképezett alkotás. Aki szereti a családi drámákat (fűszerezve egy kis humorral – nem a könnyed amerikaival), valamint kíváncsi a Román film jelenlegi állására, annak érdemes beülnie rá..

  Én a hétvégén nagy valószínűséggel rárepülök a Pardon-ra meg a Szesztolvajokra (emiatt a film miatt egy hétig haragban voltam az asszonnyal, mert miatta bebuktam az ősbemutatót)

 2. Láttam a Kertvárosi Kommandót szerdán, és rosszat vártam, de nem: a sztori persze sablon, de mint vígjáték, jól működik, még a szinkron is elég jó. Tetszett, 8/10.

 3. Asterix az egyik kedvenc képregénysorozatom, majd rajzfilmsorozatom volt gyerekkoromban, és bár a nagyfilmek annyira nem fogtak meg (a kleopátra sem, ott is túlzásokba estek), de ettől még tévében kötelező program lesz a 4. rész is, ha majd jön filmboxra, gondolom, ott lesz, ahogy a többi

  viszont a trailere alapján elég gáz Asterixet kapunk, még szerencse, hogy Depardieu marad Obelix szerepében

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.