Justice League nagyjából 2015-ben

Jelenleg úgy néz ki, hogy a többek között Superman, Wonder Woman és Batman szereplésével készülő Justice League-film csak 2015-ben érkezhet.

Mindegyik karakternek terveznek egyedi spin-offot utána. Mondjuk ez így balgaság lenne, hiszen az Avengerst pont az dobta fel, hogy már minden fontosabbat ismertünk, és ők jöttek össze egy nagy bulira.

16 hozzászólás a “Justice League nagyjából 2015-ben” bejegyzéshez

  1. Nem feltétlenül balgaság, csak más. Miért ne lehetne fordított a menetrend? Nagy vonalakban úgyis ismerjük mindenki történetét. Még egy eredettörténet és falnak megyek, kezdjék csak nyugodtan in medias res.

    bár ettől függetlenül sajnos nem bízom a JL-ben. Wonder Woman nem az a kategória, akit képes lennék “elhinni” vagy akár két órán keresztül szurkolni neki. Superman meg mindig is kilgott a képből, tekintve hogy szinte legyőzhetetlen, sebezhetetlen, szupergyors és erős (már-már) istenség. Majd a szokásos butyutasággal hátráltatják biztosan (kriptonit és egyebek), hogy a többieknek is jusson szerep, és ne hozza helyre a galibát egyetlen vállrándítással…

  2. Igen… nekem is supermannel van gondom. Gyakorlatilag egyedül lenyomna mindenkit.

    A kép két szélén azok kicsodák?

  3. Amúgy mennyire foghatják ott a fejüket most… amiért nem ők találták ki/csinálták meg elsőre :D

    OFF: Csak én érzem, vagy ezek a számolós feladatok bedurvultak? :D

  4. Pocok: Martian Manhunter és Hawkgirl.

    Amúgy akit érdekelnek a szuperhősös sztorik, azoknak ajánlom a JLA és a JLU rajzfilmsorozatot (a második az első folytatása, félig reboot), a fenti kép is onnan van, és nagyon jóra sikeredett.

    Mondjuk Superman úgy ahogy van gáz szerintem (mármint nem a rajzfilmben, hanem a teljes létezése).

  5. Nagyon várós ám! Annyi bajom van, hogy Superman és Flash annyira idejét múltak, ja meg a Wonder Woman is. Túlságosan egysíkúak és meseszerűek, a kosztümjük is ósdi.

    Superman alapvetően jó lenne (egy csomó újabb képregényhős megalkotásánál loptak az univerzumába tartozó motívumokból, lásd újságírósdi a Pókembernél pl.), csak kellene neki néhány olyan író, aki megreformálja a karakterét. Például ne legyen olyan egyező Clark Kent és Superman, legyen sebezhetőbb a figura, inkább az eszével dolgozzon, mintsem a szupererejével. Meg legyen némi emberi oldala, ne egy magasztos, idealisztikus alak maradjon (pl. szeresse a cuncit, mint DareDevil stb.). Ha a Napból nyeri az energiáját, akkor van egy jó megoldás az esetlenségére: pl. ha nem tud feltöltődni a napsütésben, akkor egy idő után “lemerül”, mint a napelemes akkumulátor.

    Egyébként Lois Lane és Lex Luthor sokkal összetettebbek nála (bár az utóbbinál eldönthetnék már, hogy mit akarnak vele, egy nagyon intelligens gonosz tudóst, vagy egy milliárdos jóképű, azonban velejéig romlott playboyt; a kettő ötvözete működne igazán).

  6. @Pocok
    Balról jobbra a sorrend: Martian Manhunter, Green Lantern (Jon Stewart), Wonder Woman, Superman, Batman, Flash (valszeg Wally West) és Hawkwomen.

    A filmről meg annyit, hogy egy jóféle Flash (vagy kövezzetek meg de Green Lantern) filmnek is nagyon örülnék nem kellene rögtön a JLA.

  7. Én ezt most nem értem, akkor a Man of Steel féle Superman sem fog szerepelni a Justice League filmben? Teljesen újat alkotnak benne, aminek később önálló filmje lesz?

  8. donnyunyo: Mert mondjuk Amerika Kapitány nem idejét múlt? Alapvetően egyetértek veled, de nem mindegy, hogy ezeknek a karaktereknek melyik verzióját ismered. Mindannyiuknak vannak idejét múlt sztorijaik, jelmezeik, stb.
    Azonban bőven van miből meríteni, mert nemegyszer egy jó író kezei közt izgalmasak és frissek tudnak lenni.

    Pl. Wonder Woman. A jelenlegi “új” sorozat egy mitológiára épülő történet, és elég hardcore- ra sikerült eddig.

  9. Ha olyan rendező csinálja majd aki ért a sok szereplő egy filmben való megjelenítéséhez, akkor érdekelni fog!(pl Brian Singer, vagy a Watchowskik).
    Viszont no name rendező alkotására nem fogok beülni.

  10. Én úgy tudom , hogy a DC-ben is vannak olyan ellenfelek akik eltudják intézni Superman-t, hiába tűnik “istennek” a Földi emberekhez képest. MARVEL-ban Thor viszont konkrétan egy isten, az senkit se zavart? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.