Sentinelek az X-Men: Days of Future-ben?

A First Class folytatását is Matthew Vaughn rendezi, és országos jóbarátja Mark Millar azt nyilatkozta, hogy

Vaughn is going for a big sci-fi style thing with X-Men: Days of Future Past. It’s X-Men meets The Terminator. You’ve got robots, you’ve got time travel, you’ve got superheroes – it’s got everything in one film.

Robotok, időutazás, szuperhősök, human a moziban.

8 hozzászólás a “Sentinelek az X-Men: Days of Future-ben?” bejegyzéshez

  1. na ilyet is csak egy idióta tud lenyilatkozni.
    Egy marvel szinten klasszikus (legendás) történetet leredukál pár klissére ráadásul Terminátorral példálózik.
    grat.

  2. Huhúúú. A Főnix-saga utáni második “legklasszikusabb” X-men story. Apró bibi, h a First Class tagjai közül kvázi senki sem szerepel benne, sőt, elég erőteljesen Kitty-re és egy kicsit Wolverine-re van kihegyezve a sztori, de hát ez nyilvn nem jelent majd akadályt, csak a fanoknak fájni fog. Hogy mennyire, az majd kiderül, ha elkészült a film.

    “na ilyet is csak egy idióta tud lenyilatkozni.”

    Hát ja, csak az a gond, h Mark Millar oszlopos Marvel-idióta, szintén jópár klasszikus történet szerzője, és nyilván nem a fanboyokat akarja meggyőzni, akik amúgy is beülnek a filmre, hanem azokat, akiknek lövésük sincs, és sajnos azt kell mondjam, hogy jól csinálja, mert ez figyelemfelkeltő.

  3. Zero
    ahogy dzsiaj is mondja egy két soros figyelemfelkeltésben nem lehet azzal jönni, hogy ez egy legendés X-Men történet, stb. A Terminátor viszont mezei moziba járók között is elég ismert ahhoz, hogy arra hivatkozva az ember levágja, hogy egy zord jövőben játszódó, robotok ellen harcolós film.

    dzsiaj
    tudtommal a first classt sem a filmben szereplő karakterek alkotják eredetileg, mégis elég jó film lett belőle, szóval ez nem sokat jelent a DoF-nál sem

  4. Singer mikor tér már vissza az x-men univerzumba?! Szőrnyű és elég közepes amit a többi rendező csinált, a fő művével. Nem igaz hogy a producerek ezt nem veszik észre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.