Blockbuster Watch: Argo Activity

A Paranormal Activity csillaga leáldozóban? A második rész 40 millió körül nyitott, a harmadik 50, a mostani negyedik pedig 30. Nem jó tendencia, már ha a gyártó cégben van részesedésünk. Persze még mindig pozitív lesz a vége, lesz 5. rész, de a hatodik már nem biztosan mozis téma.

Ami brutális volt a hétvégén, az az Argo. Miatta ragadtam billentyűzetet, hiszen az előző héten 19 millió körül nyitott Amerikában, a második hetére pedig csak 15%-ot esett, 16,6 milliót hazacipelve. Ez nagyon komoly adat, a százalék mármint, nagyon ritka akció-thrillernél hasonló. Ezek szerint az emberek jókat mondanak róla a haverjaiknak.

A Taken 2 pedig 106 milliónál tart odakinn, a világ többi részéről pedig 176 millió plusz érkezik a kasszába. Hát izé, aki a harmadik rész ellen drukkolt, az hagyja abba.

Mindenezek mellett az Alex Cross viszont siralmas 11,7 milliót szedett össze, ami alulmúlja az eddigi Cross-filmeket. Elrontott reklámkampány és Tyler Perry mint főszereplő? Yes? No?

4 hozzászólás a “Blockbuster Watch: Argo Activity” bejegyzéshez

 1. nekem egyértelműen a szereplőváltás vette el a kedvemet crosstól, pedig még csak egy trailert sem láttam, nem is érdekel

 2. Hasonló állásponton vagyok, azért Morgan Freeman-t lecserélni.. túl sokat nem várok. Jófajta sorozatgyilkosos thriller kivesző félben lévő állatfaj mostanában. (úgy, mint a politikai thriller)

  Argo-t várom, nálam ott az lesz a döntő,hogy mennyire tud 80-as évekbeli fejeket felvonultatni. Számomra marha zavaró, ha nem passzolnak a karakterek a korhoz.. Hiszen mára változott az arcszerkezet stb.. pl csajok. (Tudom hülyeség, de nálam játszik)

  Parajelenségek – hehe nálam mindig az az anekdóta játszik,hogy kölcsönöztem/vagy kölcsönkértem az elsőt és 20 perc után már marhára untam, elkezdtem tekergetni… és minden 10 perces ugrással ugyanott tartottam a filmben (vagyis azt éreztem)

 3. Ha mar egy filmben Tyler Perry szerepel az jo mar nem lehet!

  En nem tudtam megnezni a Para 1-et sem, felenel meguntam, de lehet be kellene potolni.

  Argo varós, Taken a kritikak utan mar nem annyira.

 4. Mikor felvetettek a Taken 3 lehetoseget, meg Liam Neeson is nevetett. A pofatlansag netovabbja, hogy eladjak ugyanazt megegyszer. Legutobb a Hangover huzott fel ennyire. A kovetkezobe megis kit fognak elrabolni? Liam unokajat? Anyjat? Kutyajat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.