Van esély egy jó Assassin’s Creed filmre!

A főszereplő és producer Michael Fassbenderről már lehet volt szó, viszont most kiderült, hogy a New Regency hozza a pénzt is a projektbe. Jelenleg például a Noé filmet készítik, ami szintén nem két dollárból jön össze.

Az Ubisoft igyekszik jobban kijönni a helyzetből, mint a Prince of Persia-val tették, így van esély arra, hogy jó film jön ki ebből. A pénz és a sztár már megvan, reméljük tényleg komolyan veszik az adaptálást, és nem egy lesz a borzasztó játékfeldolgozásokból.

Azért nehogy visszatartsátok a bemutatóig a lélegzetetek, hiszen a legkorábbi terv a jövő nyári forgatás, ami 2014 nyarát ígéri a bemutatóra.

5 hozzászólás a “Van esély egy jó Assassin’s Creed filmre!” bejegyzéshez

  1. Ugyan dehogy van, csak remélni lehet. Az alapanyag meg van hozzá, viszont mindenki sok pénzt akar csinálni.
    Szerintem a sok pénzzel tele talicskázott, sok CGI-os, lassított felvételes PG-13 szokásos keretei és kliséi között fog kiszenvedni. Akárhány milliót is fog termelni a végén.

  2. Azért a Prince of Persia-nál is volt bőven suska + sztárnak meg ott volt a Donnie Darko gyerek is. Egyszóval nem értem mire ez a nagy hurráoptimizmus.

  3. Szeretem az Assassins Creedeket, de az eddigi 4 játék alatt is alig haladt valamit a történet, szerintem lehetetlen ebből olyan filmet csinálni, amire azt mondják a fanok hogy ez igen, mivel tele kellene tenni a játékban nem szereplő dolgokkal ahhoz hogy működő film lehessen (valljuk be nem a gazdag történetért szeretjük, hanem a hangulatért, és a régi városok megelevenedéséért). Másik oldalról akik nem ismerik a játékot és beülnek egy jó történelmi kalandfilmre, azoknak a végén elkerülhetetlenül előkerülő almás-édenes-idegenes vonal nem jön majd be annyira, pl. indy 4 végén sem hiszem hogy sok ember örült a meglepetésnek:). Szóval úgy gondolom, hogy ha nem sikerült a Prince of Persiából jó feldolgozást készíteni, akkor az Assassins Creed alibi háttértörténete alapján sem fognak tudni majd.

  4. Én a történetéért is szeretem a játékot, bejön ez az évszázadokon átívelő cucc. Kérdés, hogy Altair vagy Ezio lesz Fassbender. tippre Ezio

  5. Persze, hogy alig haladt a 4 rész alatt a történet, mivel 3 rész csak Ezio-ról szólt…és a hamarosan megjelenő új részben kezdődik egy újabb szál Conor szerepében.
    Mellesleg…Altair vagy Ezio….lényegtelen, mert a játékban Altair-nak, Ezio-nak és Desmond-nak is ugyan azok az arcvonásai(Conor-nak is, de ezt a részt előtte még ki kell játszani, addig nem beszélek róla :D )…szóval akár 3-4 szálon is futhatna a film…vagy épp a több szál miatt lehetne több rész is belőle…majd meglátjuk amint kint lesz a mozikban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.