37 hozzászólás a “Iron Man 3-előzetes” bejegyzéshez

 1. Hát nem tötymörögni fog a film, hanem fénysebességgel száguldani. Ben Kingsley mint Mandarin? Atya ég! Alig ismertem fel.

 2. Na végre! Már a második rész előzeteséből azt reméltem hogy Starkot végre rendesen lerendezik (a versenyes rész), de azt még abban a jelenetben meg is oldották. Itt viszont tényleg úgy néz ki hogy durván eléri a mélypontot.

 3. az extremis szérum benne lesz (utaltak rá az avengersben is!) de lehet hogy az új ruha képes magától (vagy Jarvistól) mozogni (bár elsőre azt gondoltam hogy a szérum hatására telepátiát kapott tony de ez lehet csak ökörség :D)

 4. Nem vagyok meglepődve. Teljesen ugyanaz volt benne, amit a SDCC-én volt és még a hírbeszéd is igaz volt a monológról meg mindenről.

 5. Leviii: mikor volt az utalás benne?
  Lemaradtam.

  Képregényekben van egy ilyen sztorivonal, amikor sentient lesz a páncélja, de az nem az extremis.

  Mondjuk érdekes ez a robokacsás megoldás, hogy “rárepülnek” az alkatrészek, mert azextremist nem igazán így képzeltem el, illetve a képregényes megvalósítása sem ilyen.

  Viszont baromi zsúfolt lesz a film: önjáró péncél, Mandarin, Iron Patriot.
  Hány órás lesz ez?

 6. Én elborítékoltam magamban, hogy Potts-nak kampó, valószínűleg Stark is szerez valami maradandó sérülést. Annyit azonban nem értek, hogyha Mandarin a tíz gyűrű lévén tulajképp akármire képes, akkor miért rakétákkal támadja Iron Mant?

 7. Venom: azért én nagyon remélem, hogy maradnak a realitás talaján, és nem viszik el a mágia felé az egészet.

  Oké, avengersben van egy isten meg ilyenek, de eddig a vasember sorozat próbált a realitás talaján maradni.

  Szóval remélhetőleg Mandarin csak egy kegyetlen terrorista lesz egy spéci gyűrű fétissel. :)

 8. Pedig extremis lesz az, a trailerben látszik Maya Hansen is. Valószínű a film egy jó része azzal megy majd el, hogy a szérummal “harcol” a páncélon keresztül, amit ugye ennek segítségével tud irányítani. (meg sok minden más elektromos kütyüt is) A nano páncélhoz mondjuk ebben a filmben szerintem nem jutunk el, meg egyébként is már túl hi-tech lenne még Iron Man szinthez mérten is.

 9. Jöjjenek az elégedetlenkedők(nem sokan leszünk nyugi)!
  Szerintem ez trailer unalmas,antiepic,műanyag,hangulattalan,hatásvadász és összeszedetlen volt. Kb mintha véletlenszerűen lenne minden összevágva (úgyértem nincs rendesen felépítvea trailer).
  +Ebben a trailerben 3szor ölhették volna meg starkot,de persze túlélte minda3at és ezt már most tudom(hátugye..).
  Az ellenségek bénának tűnnek,a narratíva gyenge,a jelenetek fantáziátlanok.
  Remélem azért az első film színvonalát hozza.

 10. Venom: Ha Potts meghal, akkor én megyek Shane cipőjét nyalni. Nem azért mert nem bírom, hanem mert az tényleg tökös húzás lenne, ami Starkot elindítaná egy kicsit radikálisabb úton.

 11. Zirowe: Ha Mandarinnak nincs semmi spéci képessége, akkor teljesen feleslegesen van a filmben. Lehetne mittomén Jack Smith nemzetközi terrorista Tony ellensége, hisz rakétákat ő is tud Bádogemberre küldeni.

  horathius: Tökös húzás lenne bizony, szerintem pont ezért nem fogják meglépni. A nagy blockbusterekben hímestojásként bánnak a szereplőkkel, mert a nagyközönséget nyilván kiborítaná, ha valamelyik főbb szereplőt átsegítenék a másvilágra. Gondolom a végső nagy küzdelem az lesz, hogy Mandarin valahogy sakkban tartja Potts-ot (talán erre utal az a kép, amikor a csaj abban a fémszerkentyűben van), Bádogbácsi meg megjön (hisz kicsit ugyan leharcolt, de a szeme még mindig hősiesen csillog), aztán csihipuhi, Stark megsérül,
  “Jaj ments meg Tony!”
  “Nem megy Potts, gyenge vagyok!”
  “De menni fog, mert szeretsz és a szerelem minden gonoszt legyőz!” – újabb csihipuhi Mandarinnak game over, cut to credits.

  Remélem, nem így fog történni.

 12. Mandarin/Ben K. kinézete, dumái odabasznak…jónak nézz ki, nem úgy mint pl: a 2.rész, ott már az előzeteseken is látszott, hogy nem lesz olyan jó
  evil9, ebből a trailerből messze menő következtetéseket levonni felesleges, (annó az első avengers teaser is hurka volt) hisz még készülőben van a film, nem lepődnék meg ha ez a pár snitt lenne az összes kész anyag (hangekeverés, CG, stb.)
  Venom nem tudom mi a baj, ha egy stúdió belepakol egy filmbe 200 milkót akkor nem húzz meg olyan lépéseket, hogy pl: kinyír valakit és ontja a kliséket…szeretné látni a pénzét. Ha ez nem teszik nem kell ilyen blockbustereket nézni + fikázni, van sok nagyon jó kis független filmecske is.
  Én se vagyok oda a mai cuccokért, de nem nyávogok azért mert az ami egy marveles comic-film, egy “mesefilm”.

 13. Pottsot ki ne nyírják. Egyrészt bírom Paltrowt, szerintem jó a szerepben is, másrészt nem kéne IM-ből is Dark Knightot csinálni. Bőven elég, ha a csaj csak veszélyben lesz.
  Mandarin remélhetőleg nem fog varázsolgatni, különben miért szaladgálna pisztollyal a trailerben (1:03).

 14. Pocok: Iron Man archenemyje :D Mandarin. Van tíz gyűrűje, és egyszerűen szólva akármit képes manipulálni vagy teremteni. (Talk about overpowered heroes.) Meglátjuk, hogy oldották meg a filmben.

  A CGI amúgy nagyon Avengers-ös, olyan HDR-esen homályos a kép.

 15. Gandalf: tök jó, hogy te azt láttad, ellenben a világ nagyobb része most először szembesülhetett a trailerrel, főleg rendes minőségben.

 16. Vagy kint volt a SDCC-n vagy elolvasta mit írtak azok akik kint voltak ugyanis ott tényleg ezt adták le :D

 17. Zirowe:
  akkor volt az utalás amikor Fury és Cap’ mentek a helicarrier felé és Cap furcsállotta hogy Banner is próbálkozott erőnöveléssel, erre Furyazt reagálta hogy sokan voltak akik próbálkoztak. Akkor még nem tűnt fel, mert nem ismerem annyira a képregényeket, de így visszagondolva valószínű erre is gondolhatott. ráadásul annyi összefüggés/utalgatás volt az eddigi Marvel filmekben hogy szerintem ez sem véletlen!

 18. Leviii: az nem a szuperkatona szérumra vonatkozott?

  Eredetileg Stark apja segített a kifejlesztésben (Amerika Kapitány), és a Hulk is akkor “lett”, amikor megpróbálták replikálni, szóval Hulk és Kapitány majdnem “rokonok”.

  Extremis teljesen más vonal, ezért is furcsálltam volna, ha már az avengersben is szó van róla.

 19. Zirowe:
  Ja kis javítás: nem Fury hanem Coulson mondta…
  Banner-ről beszélgettek hogy próbálta lemásolni a kapitánynál használt szert.

  Az extremis-ről ezt találtam Wikipédián:
  “Extremis is a military nanotechnology serum, an attempt to recreate the Super-Soldier Serum, which interfaces with the brain’s ‘repair center’ and directs the body to rebuild itself from scratch as if it were all wound tissue to be replaced.”
  eszerint gyakorlatilag ugyanaz mint a kapitánynál használt szérum, csak nyilván fejlettebb.

 20. Gábor: ezt értem, de olvasd el mit válaszoltam. A tömegnek ez új. Egy elolvasott trailer tartalom nem ugyanaz azért.

 21. Mandarin kinézete nem tetszik… Mi az a kopaszodó fej, hátul meg nagy haj? Olyan fura valahogy nagyon, meg túl vén is.

 22. Tök jó trailer, de biztos vagyok benne hogy maga a film nem lesz ennyire komor. Hiszen Shane Black írja és rendezi! Valszeg most csak Tony is megismerkedik az élet xar oldalával, mint ahogy Shane minden eddigi filmje főszereplői is, de semmi több. Persze azért lesz benne komolyság is, de nem annyi mint az előzetes sugallja. Biztosan csak a Rises miatt vették ilyenre. Jó lesz ez:)

 23. Ha valakit tenyleg nagyon erdekel, hogy mi lesz a filmben, nem kell mast csinalnia, csak elövenni a film elött az Invincible Iron Man comicot es az elmult 1 evet elolvasni.

  Aki olvas aktivan kepregenyt eszre vehette mar, hogy az ilyen filmek elött mindig van egy nagy Spin-Off amiben felelevenitödik nehany dolog, megreformaljak a fögonoszt, hogy kedvet csinaljon a filmhez.
  Mi adj isten, most eppen Mandarin ment több honapon keresztül az Invinc. Ironban!
  (persze nem szo szerint az lesz mint kepregeny, de 1-1 mondatot, akciot es Plot-ot mindig at szoktak venni. Es ugy csinaltak meg ott Mandarint, hogy hasonlitson a mozis verziohoz)

  kicsit SPOILER:
  Aki elolvassa a kepregenyt rajöhet, hogy miert nem alszik Tony rendesen es miert tamad sajat magara a pancelja almaban. Mandarin müve.

 24. Valaki meg tudná mondani,hogy 1:13-nál a robbanáskor az a plüssnyúl féle dolog, az mi a csöcs? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.