Evil Dead-előzetes

Megérkezett az új Evil Dead első előzetese végre rendes minőségben. Old school horror elvileg, nulla irónia. Na meg rengeteg vér, 183 besorolással.

human
írta
2012. 10. 24. 19:48
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Evil Dead-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nem vagyok nagyon művelt a horrorokban, de pont tegnap előtt néztem meg a The Cabin in the woods-ot és az alapkoncenpción kívül kb ugyanaz a film :S Szóval még a lejáró a pincébe, ott megidézzük a könyvből az előző lakókat, akiknek nagyon csúnya haláluk volt. Aztán persze a gyakás…

    Vagy ez egy külön műfaj, aminek pont a Cabin tart görbe tükröt?

  2. krizsmis:
    Az Evil Dead volt előbb, ez a mostani pedig a remake-je. A Cabin in the woods csak kiparodizálja az összes fontosabb horrorfilm kliséket, de hozzá kell tenni, hogy zseniálisan. :)

  3. Fanyalgóból, reménykedőbe váltottam, de az eredetit úgysem fogja ütni nálam.. De ez a teaser tetszetős nagyon! A pengenyalás a végén..!

  4. Az első két részben az volt a nagyon jó, hogy még a mai nézőt (aki azt hiszi már mindent látott) is megtudta lepni pont azzal a kiszámíthatatlansággal, hogy nem tudni ki mikor változott démonná. Az első két résznek meg szerintem az egyik legzseniálisabb része az volt, amikor az összes létező tárgy (a szarvas, a lámpa, a könyvek) az őrületbe kergették Ash-t. Ez a trailer nem tűnik egyenlőre rossznak, bár az évek alatt legyártott Fűrész és Paranormal Activityk után szerintem új közönséget ez a film nem fog már toborozni, csak a nosztalgiázóknak okozhat kellemes 2 órát.

  5. Háát..azt, hogy durva azt nem lehet elvitatni ezek alapján. Sajnos azonban az a gyanúm, hogy ebbe ki is merül. Az eredeti kicsavarodott abszurditását nem tudja hoznijuditka, mert azt nem lehet szolgaian másolni. Nem is kell persze, de akkor meg elvész az amitől az Evil dead az ami. Azért megnézem majd persze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.