A Mass Effect-film forgatókönyvírója

A Legendary így két év után felfogadta Morgan Davis Foehlt a Mass Effect játék adaptálására. Talán van remény rá, hogy összejöhet valami. Bár ennek lehet pont a rajongók nem örülnek, elnézve a videójáték→film kategória szülötteit.

Ez a friss hír azt is jelenti, hogy Mark Protosevich forgatókönyvét kukázták.

human
írta
2012. 10. 25. 03:02
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “A Mass Effect-film forgatókönyvírója” bejegyzéshez

  1. Mennyivel jobb lenne, ha a játék íróival együtt írnák meg a forgatókönyvet. Aztán a szinkronhangok játszhatnák az élő szereplőket is. Lehet még jobb lenne egy látványos animációs scifi. ;)

  2. félek tőle, nagyon nagyon félek tőle, a mass effectből egy olyan óriási és lenyűgöző univerzum lett, hogy persze nagyon jó lenne egy filmet látni belőle, de lehet, hogy nem kéne háborgatni inkább, tekintve, hogy a játék trilógia milyen csúfosan végezte… Nameg én minimum egy Cameron büdzsét adnék rá, rated R, Shepardnek egy Hugh Jackman vagy Bale, és ha még csak másodlagosnak is, de legyen cél a fanok kielégítése is, hiszen nem szabad meggyalázni egy ilyen gondosan felépített világot a játékot nem ismerők kedvéért.
    Uh. Elragadtattam magam. Még mindig csalódott és mérges vagyok az EA-re…

  3. Mert végül is tényleg olyan pofonegyszerű munka lehet, hogy olyan emberre kell bízni, aki eddig még valszeg nem is látott forgatókönyvet…

  4. Minek nekik egy ilyen profi? Hisz maguktól is remekeltek a a 3. rész végével.
    (Friss a seb, a napokban fejeztem be.)

  5. Ő vállalta ingyen a munkát? Eddig sem bíztam nagyon a projectben, innentől kb. Asylum minőségű cuccot vízionálok… Mondjuk a 3. rész vége után oly mind1.

  6. Hát a 3. rész vége valóban elég összecsapott, de gondolom a DLC-k majd helyrehozzák. Amúgy Statham egy badass Shepard szerepben milyen lenne vajon? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.