Bryan Singer már tuti

Hogy mire? A lelépő Matthew Vaughn helyét veszi át az X-Men: Days of Future Past rendezői székében. Végül csak az X-Men 1-2 készítőjére bízták az X-men: First Class folytatását. Ez utóbbit amúgy ő írta, szóval lehet nem lesz itt akkora baj, eléggé korrekt műveket tett le az asztalra a szuperhősös műfajban, kivéve talán az a bizonyos Superman..

Brian Singer a kamerával

7 hozzászólás a “Bryan Singer már tuti” bejegyzéshez

  1. Hat az azert picit tulzas, hogy korrekt müvek. Ketszer nezhetö. A First Class szerintem üti az összes X-et. Meg akkor is ha producer volt, meg ha ö is irja.
    Tul sokat megy az akciora es a ket soros szövegekre. Nagyon sajnalom, hogy nem marad a rendezö.

  2. Ezt még freeblogos időkben leírtam, csak időtúllépéssel nem jelent meg, hogy Singer minden X-men részben szerepet játszott. 1-2őt rendezte, többi producer volt stb. Az biztos, hogy fanatikusan rajong a képregényekért, tisztelettel nyúl hozzájuk, és ez igaz szerintem a Superman Returns-re is.
    Viszont mint rendező, elég középszer. tisztes iparos, megbízható, de nem kiemelkedő.

  3. Jó kezekbe került a film. A sztori remek, a rendező se rossz (Vaughn talán tehetségesebb), így az egyik legvárósabb film lesz számomra.

  4. Singer elég messze van a tisztes iparos megjelöléstől, Brett Ratner akire te gondolsz. Ha ez így marad (ki tudja..), akkor egy olyan rendező fogja levezényelni a forgatást, aki az eddigi legjobb X-men-t tette le az asztalra (X2).

  5. Remek, remek, X2 az egyik legjobb comic-film nálam, Superman mint film hurka, de mint rendezés az egyik legjobb amit valaha láttam, olyan szép és gyögyörű snitteket és beállításokat ritkán látni.
    Singer pedig a Közönséges bűnözők miatt ha életében ezután csak pornót rendezett volna, akkor se lenne csak “jó iparos rendező”.
    Jó, hogy lelépett MW és visszatért Singer.

  6. ugyan a DOFP nekem is kedvenc x sorozatom volt, ezert orulok is a hirnek, de csak az egyik szemem nevet, a masik azert sir, hogy ezzel es nem a singer fele x-men cast-tal latjuk.

  7. Kövezzetek meg, de szerintem a 3. X-men volt eddig a legzseniálisabb. Mivel abba szólt bele legkevesebbet ez a többszörösen kisebbségi rendező, ezért én nem újongok. (Hozzáteszem, a legszarabb a Wolverine sajnos…) Az biztos, hogy lesz egy látványos nyitány, meg a film közepén egy meglepő akciójelenet, a többi alatt pedig lesz időnk aludni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.