9 hozzászólás a “Rövidfilm: No Way Out” bejegyzéshez

  1. Fujj de utálom az ilyen öncélú szarokat. Úgyértem semmi értelme ha a végén nem tudjuk mi a bánat történt és miért. Így csak öncélúskodás. Ehhez nem kell tehetség.

  2. Hátööö… Technikailag rendben volt, látszik, hogy a készítők tudnának véres filmeket forgatni. De a ‘sztori’?! Mi ez az állatság? Egyrészt kifért volna a srác az ablakon, de az lényegtelen is, amikor kiveszi az agyát és kidobja az ablakon :) Aztán még ráér siránkozni kicsit mielőtt meghal. Mi van?! Biztos wireless kapcsolat van az agya és a teste többi része között és így próbált szökni. Darabokban. :) OMG! És ‘beszaratós’-nak sem nevezném, mert egy pillanatra sem rémültem meg.

  3. srácok ti sem figyelhettetek oda irodalom órán, amikor a metaforáról hadováltak nektek, ha nem értitek.
    amúgy nem rossz, de beszaratósnak én sem mondanám. leginkább a vágások nem tetszettek, mármint nem az, h. a csávó kaszabolja a fejét, hanem érted. a szörny is gagyi lett egy kicsit, de egy ilyen kategóriájú filmnél simán jó. korrekt.

  4. A speciális effektusok jók, de ezen az ötleten és megvalósításon csak röhögni tudok.

  5. Sajnálom ha nem értettétek. Csak azt nem tudom hogy a jó fenébe jártok ti moziba, vagy ültök le és néztek végig egy filmet. Persze ha nem szájbarágós akkor már szarozni kell.
    A másik dolog a gagyizás és hogy technikailag i s szar. Próbáljatok meg egyszer valami hasonlót összerakni, technikailag és nem történetileg, és majd meglátjátok mi milyen nehéz, és mielőtt megkérdeznétek igen én ezzel foglalkozom.

  6. Még valami: a film, mozgókép sosem a valóság pontos leképezése, lemásolása. Stilizálás, átértelmezés, a mozgókép nyelvére való lefordítás….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.