Jamie Foxx = Electro?

Na ehhez mit szólnátok? A Variety szerint jelenleg Foxx-szal tárgyal a stúdió az Amazing Spider-Man 2 roszfiújának szerepéről. Aki nem tudja, és a neve alapján a karakter képességére sem jött rá: Electro egy villámcsapás után emberi kondenzátorrá változott, avagy baromi sok áramot tud magában tárolni, na meg használni is dolgokra, és most nem a barátnőjének a vibrátoráról van szó.

Vele elég szépen alakul a színészgárda, hiszen Garfield visszatér természetesen, közben Shailene Woodley lett castingolva Mary Jane Watson szerepére, és most Foxx Electroként. Ki hiányzik még?

update: közben Webb is nyilatkozott, bár nem erősítette meg Foxx-ot, de azt mondta, hogy generációjának egyik hatalmas színésze. Nem is ez a lényeg, hanem kicsit magyarázta a bizonyítványát is, hiszen azt mondta az első részről, hogy kénytelen volt az eredettörténetet figyelembe venni és felhasználni, de közben építgette a saját univerzumát. Most viszont már sokkal szabadabb keze lesz, az általa teremtett helyzetben, és végre komolyabban foglalkozhat majd a szülőkkel. Meglátjuk majd, hogy ebből mennyi valósul meg.

31 hozzászólás a “Jamie Foxx = Electro?” bejegyzéshez

 1. Pocok: Tudtommal a Marvel univerzumban csak és kizárólag Maxwell Dillon volt Electro és ő olyan fehér (volt), mint a frissen hullott hó…

 2. Gobiakos: Electro annyira kis volumenű ellenfele Parkernek, hogy az se számít ha nő játssza, az meg főleg nem hogy fekete. Egyébként ha a hírben Peter Dinklage lenne, azzal is ugyanez lenne a probléma?

 3. foxx remek színész. nick fury sem volt fekete sose, aztán nézzenek oda, samuel l. jacksonnál lazább arcot nem is találhattak volna a szerepre

 4. Na jó, egy kis korrekció előttem szólóak számára: Ugyanaz az itt helyzet, mint Nick Fury-nál, a normál (616-os) univerzumban mindketten fehérek, míg az Ultimate vonalon mindketten feketék. Így annyira nem már nem is távoli a néger Electro.

 5. remélem a jelmezét alaposan átgondolják, mert az eredeti cucc, amiben feszít egy kész vicc.

 6. Nincs ezzel gond, jó nagy a Marvel multiverzum, van miből karakterváltozatokat válogatni. Foxx meg tényleg fasza színész.
  Ki tudja, a harmadik részre még Garfieldet is lecserélhetik Will Smith fiára és Parker helyett jöhet Miles Morales… :)

 7. foxx-al nincs, baj ellenben MJ a kepregenyben tipikusan olyan no volt, akit “mint a lopott biciklit”, ezert is volt erdekes az elozo szeriaban dunst, aki szerintem a szoges ellentete, o az a no(?) akit “meg egy lakatlan szigeten se”, a mostani valasztasrol se tudom elkepzelni, hogy cicababat varazsolnak belole, ha meg igen, akkor a sminkeseknek pacsi, de igy kepek alapjan a kisasszony maximum a “meh” kategoriaba esik.

 8. Na ne már, én Green és Hobgoblin párost akarok.

  Szerintem Dunst jó nő, MJ-nek is tökéletes volt, ez a csaj kevésbé szimpatikus.

 9. “a mostani valasztasrol se tudom elkepzelni, hogy cicababat varazsolnak belole, ha meg igen, akkor a sminkeseknek pacsi”

  Rooney Marat ki tudta Salandernek elképzelni, vagy Heath Ledgert jokernek???

  Ez a képregényben ilyen volt meg olyan volt téma mindig felhozza bennem a melyik verzióban kérdést. A Big Bang Theoryban van egy rész mikor Penny megkésri Sheldont hogy vegyen már az unokaöccsének pókember képregényt, Sheldon meg rákérdez hogy melyiket és felsorol legalább négy vagy öt fajtát:)Ugyanez volt a Nolan féle macskanőnél is hogy a képregényben szőke, hogy játszhtatja fekete hajú szinésznő, nos a Year One ban egye fekete prosti (nem csak a haja fekete hanem az egész nő:) Vagy nem képregényes példa de a JAckie Brown regény verziójában Pam Grier karaktere fehér + ugyancsak Tarantino a Becstelen Brigantikban az egész világtörténelmet megváltoztatta akkor annyi alkotói szabadság hogy bőrszint vagy hajszínt vált egy karakternél a rendező szerintem vígan belefér.

 10. Ebből még így mégsem derült ki, hogy ki van a stáblista végén. Öregebb és van valami maszk a fején igaz, de én Keselyűre, Ezüst sörényre, ereedeti Kaméleonra vagy Lidércre gondolok, tehát nem csak egy villain lesz :D Norman Osborn sem lehet, mert a filmben látszódik néhány pillanatra és fiatalabb.

 11. Stáblista végén nem a Gyík dumál a skizo énjével?
  Amúgy mikor mutatták Osbornt?

 12. Amikor Peter az elején bemegy az Oscorp-ba és megy felfele a mozgólépcsőn és pont akkor mutatják a nagy plakáton.

  Gyík beszél a börtönbe egy öregebb faszival, akin még látszik, hogy egy maszk is van.

 13. A gyík ráüvölt majd villámlás és a pali már sehol sincs, ezért gondoltam, hogy saját magával beszélget. Maszkot nem látok, de a hangja és a haja színe más tehát akkor a gyík sem lehet. Akkor a kérdés: pókember melyik ellenfele képes teleportálni vagy átmenni a falon?

 14. Csak képzelgés lehetett. Pókember ellenségeinek 90% tudathasadásos, skizofrén vagy bolond. Jó lenne már valami gonosz, aki nem valami kísérlet vagy szer hatására kattan be.

 15. Angol oldalkon írták, hogy Kaméleon, mert úgy tartja a kezét ahogy a képregényben szokta. Viszont elég sokat tud Peter szüleiről és eléggé fontos karakternek tűnik.

 16. Mysterio lenne a logikus, ő képes lehet hirtelen eltűnni. Mondom egy pillanat alatt köddé vált, Kaméleon tud ilyet?

 17. Villámlik mielőtt megjelenik, majd villámlik miután eltűnik. Annyira még nem vágom a Pókember univerzumot, de nem ő Electro? Az Ultimate-be ő Kingpin embere, aki elég jól informált lehet Parker szüleiről. De lehet itt Osborn embere, ha változtattak kicsit. Na de ezek csak gyönge találgatások…

 18. Nem tudom már ki írta itt, hogy Electro az Ultimate univerzumban fekete, de az elég nagy tévedés kérem szépen. Mindkét univerzumban fehér és a Max Dillon nevet viseli, ugyanakkor a kinézete jelenleg mindkét verzióban bőven elfogadható hiszen kopasz és nem visel maszkot.
  Kirsten Dunst pedig minden volt számomra csak MJ nem, az új csajszi aranyos, szép, bőven illik rá egy fiatal MJ szerepe én kíváncsian várom.
  Az emberke a sötétben pedig nos Mysterio, Electro tűnik logikusnak ugyanakkor olyat is olvastam, hogy maga Norman Osborn is lehet mert annak idején a képregényben mielőtt Zöld Manó lett így ábrázolták őt, a sötétben bujkáló kalapos, kabátos valaki aki gonosz terveket szövöget Pókember ellen.
  Én speciel várom a folytatást, bőven jobb volt a mostani Póki mint az elődök, igaz ennek is voltak hibái de melyik filmnek nincsenek?

 19. norman osborn nem lehet, mert azt mondták haldoklik, szóval nem sok esélyt látok rá. electro szintén kivan csukva, mert a pali a börtönben egyértelműen fehér. mysteriót tudnék elképzelni inkább

 20. Én Lidércet, Ezüst sörényt, Keselyűt, Kaméleont vagy Místerio-t ennyi a lehetséges úgyis :D

 21. Engem nem is érdekel, hogy fekete vagy fehér Elektro nem fontos eleme a karaktrnek. Ami sokkal jobban érdekel, hogy ha behozzák MJ-t, akkor meglépik e a képregény történet egyik leghíresebb momentumát, és a Kobold meg fogja ölni Gwent? Az hatalmas húzás lenne, mert a Marvel filmekben egy ilyen sötét húzás eddig nem fért volna bele.

 22. Egyébként sem nagyon tartják be a bőrszíneket, hiszen a Derdevilben is Kingpin fekete, a képregényben meg fehér szóval ez nem lesz akadály.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.