Jöjjön már a Neuromancer feldolgozás!

A szokásos november eleji American Film Marketen tűnt fel ez a kép. Itt filmeket árulnak, keresnek a megvalósításukra pénzt, és hasonlók. Rég volt szó a Vincenzo Natali (Kocka) által készülő feldolgozásról. Legutóbbi pár hónapja keringett az a pletyka, hogy két főbb szerepet Mark Wahlberg és Liam Neeson kapná. Mollyról még semmi. Úristen, ki legyen Molly ha Case-t Wahlberg alakítja?

Neuromancer promó art

human
írta
2012. 11. 01. 04:59
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Jöjjön már a Neuromancer feldolgozás!” bejegyzéshez

  1. Wahlberg muhahha, ja, Molly meg Reese Witherspoon…Ez az a konyv aminek nem kell filmfeldolgozas, persze nem is kotelezo megnezni (legalabbis remelem :)

  2. Wahlberg? na ne mar, vicc, ugye?

    Molly szoke, rovidhaju, szeme elott az arcaba ultetett szemuveg volt, tehat nagyjabol nincs jelentosege, hogy ki jatsza, olyat kell talalni, akirol elhisszuk, hogy utcai szamuraj…

  3. “olyat kell talalni, akirol elhisszuk, hogy utcai szamuraj”
    És így ki is hulott a jelöltek 99,9%-a. De ja, Mark Wahlberg után esélyes, hogy Molly-t majd Sarah Clarke vagy valami hasonló tehetség fogja alakítani…

  4. Sokat gondolkodtam azon kik jöhetnének szóba a szerepekre, végül erre jutottam:

    Case szerepére én Benedict Cumberbatch-ot látnám szívesen. Egyrészt mert szokatlan, de ezzel együtt érdekes választás lenne, másrészt, mert egy remek színész, aki nagyon jól meg tudná oldani a konzol cowboy szerepét.

    Molly-val tényleg nehéz dolgom van, de azt hiszem Evan Rachel Wood-ot nagyszerű lenne elnézni ebben a szerepben, némi fazonírozás, szálkásítás kell, de Wood kifejezetten szereti az ilyen gátlástalan kihívásokat Cumberbatch mellett ráadásul még érdekesebb volna.

    Ha a leendő producerek tartanak erről fórumozást valaki feltétlen értesítsen :D

  5. Human, most tényleg törölted a bejegyzésemet? Jó szándékú javítás volt, és láttam hogy javítottad is a nevet, de ezért törölni egy bejegyzést. Kicsit csalódtam…

  6. Deck: mi volt vele a célod? ha javítva van akkor elérted, nem? Vagy más volt a cél? Ezt sosem értettem amúgy, hiszen ha megtörtént a javítás akkor a komment már felesleges. Én sem sértődök meg soha ha máshol törölnek ilyesmivel.

  7. Human: sértődésről szó sincs, csak pontosan azért, mivel kedvelem az írásaidat, volt bennem egy olyan kép, hogy itt csak a valóban stílusában, mondanivalójában nem ide illő bejegyzések kerülnek moderálásra. láttam már olyat pl. hogy a cikkíró válaszolt mondjuk eképpen “hiba javítva, köszi”. de azt hiszem az egész dolognak nincs különösebb jelentősége.

  8. Hát Mollyt ugye egyszár már eljátszották vásznon méghozzá Dina Meyer , de ekkor még fatal volt frissen kikerülve a babaházbol , de én a Neuromancert olvasva mindig Carrie-Anne Moss t képzeltem el a Matrixból. Neesen meg ki lenne? Armitage/Corto ? nem igen tudnám elképzelni Finn nek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.