Erre kellett Lucasnak a pénz

Az egészet jótékonykodásra fogja elszórni, méghozzá az oktatásban, hiszen abban hisz, hogy az emberiség jövője a felnövő nemzedék tanításán múlik. Átértékelődik a róla kialakított kép, vagy eddig sem tűnt pénzsóvárnak, inkább csak pár jellemhibával bírt?

human
írta
2012. 11. 02. 05:18
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Erre kellett Lucasnak a pénz” bejegyzéshez

  1. Forrás? Vagy valami részletes leírás hogy pontosan mit akar jótékonykodni? Most akkor az africai gyerekek mind Kindlel fognak rohangálni, vagy egy amcsi egyetem kap egy überbrutál scifi laboratoriumot?

  2. Huwazz, azt hittem hirtelen hogy ez a kép a Majmok Bolygója 2-ből van, aztán láttam hogy Lucas :D

  3. Én őszintén meg tudom érteni Lucast, hogy eladta a céget. Öreg ő már ehhez, állandóan elhordják mindennek, amiért pénzt mer keresni egy ötletből. A Star Wars fanatikusok teszik tönkre a franchise-t, nem Lucas. Igen, vannak jobban és kevésbé jobban sikerült darabok, de az élet már csak ilyen.

    Én örülök, hogy a Disney megvette. Nagy csapat, hatalmas pénz, és rengeteg sikerfilm. Az, hogy mesékkel lettek híresek, már rég nem számít, egy igazi multimédia birodalom. A végén, még megkapjuk a 2. és 3. Galaktikus háborút, esetleg a 3-ik és 4-ik epizód közötti 20 évet. Én leginkább egy sorozatnak örülnék, a Force Unleashed játékból, az pár évadnyi szórakozást adna.

  4. “muhaddib” -teljes mertekben igazad van.

    en mar regota vartam h legyen egy olyan stilusu film mint a Force Unleashed jatek, viszont egy sorozatban jobban be lehetne mutatni a Star Wars vilagot mint egy 2 oras filmben, hacsak nem egy uj trilogia lesz belole….

  5. Csak azt nem értem, hogy miért nem a 20century Fox viszi tovább? Nem hiszem, hogy képtelenek voltak túllicitálni a Disney-t. Márpedig a Star Wars-tól általában nem megválni szoktak a filmstúdiók.

  6. Gyerünk! Star Wars Reeboot!!! XD
    Az Új remény:Újratöltve. Új szereplőkkel, új helyszínekkel, ugyanazzal a sztorival :D

  7. Le a kalappal! Azonban félek, hogy lesz pár jobban megerőszakolt történet is ezek után. Maga Lucas is eltorzított egysmást, akkor mit fog majd művelni egy “külsős” tag, egy új tulaj??? Reménykedem, hogy a szintén átvándorolt Indiana Jones jogok talán már lehetővé tesznek egy “spinoffot” esetleg lesz valami az imdb-n is sejteni vélt ötödik részből, az eddig megvétózott képregényekből, számítógépes/konzolos játékokból.

  8. Copkuler: na ő ne nyuljon hozzá…

    mivel szvsz lucasnak a jogokból eddig is irdatlan pénze jött össze, az hogy jótékonykodik hajrá… neki már meg van a pénze (és unokáknak is ) életük végéig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.