Roger Avarytól jön a Castle Wolfenstein

Írja és rendezi a legendás Wolf 3D és folytatásinak a feldolgozását. A történet az lesz, hogy egy angol különleges ügynök és egy amerikai kapitány közösen behatol egy kastélyba, ahol Hitler elvileg egy új titkos fegyvert fed fel. Így kerülnek szembe a nácik természetfelettivel dolgozó egységével. Reméljük jobban sikerül a Doomnál, ami szintén egy iD Games játékon alapult.

Mellesleg Avary úgy tűnik kezd talpra állni a kényszerpihenője után, hiszen a bejelentett CW mellett az Airspace című filmet is rendezi majd a közeljövőben. Legalábbis jelenleg úgy néz ki. Ennek a főszereplője John Cusack lesz, és amolyan “Duel (Párbaj) az égben” történetet kell elképzelni.

Hogy ki az a Roger Avary? A Ponyvaregényt írta, a máig legjobb Bret Easton Ellis-feldolgozást, a Vonzás szabályait pedig rendezte.

10 hozzászólás a “Roger Avarytól jön a Castle Wolfenstein” bejegyzéshez

 1. No meg a Silent Hillhez is volt némi köze, ami szerintem nagyon ütősre sikerült.
  Volt konkrét oka a kényszerpihenőnek, vagy csak ilyen “kreatív szabadság”?

 2. Erősen kényszerpihenő kategória. Börtönben volt. Több autó balasete is volt, az egyikben meghalt valaki. Azét még nem ítélték el Részeg vezetéssel mások életetét veszélyeztette. Azt hiszem végül azért kellet ülnie.

 3. Ha az a bizonyos kastély megint egy hatalmas hegy tetején lesz ahogy a Return to Castle Wolfenteinben volt akkor ez már tényleg egy Kémek a Sasfészekben remake lesz egy kis természetfeletivel megspékelve.
  Az angol+jenki páros is passzol :)

 4. A Return to Castle Wolfenstein az egyik legjobb játék ami valaha készült. Eszméletlenül hangulatos, hihetetlen történet, igazi klasszikus.

 5. wolfeinstein volt az elős igazi fps, megérdemelne egy jó filmet…doom is megérdemelte volna…

 6. William Joseph Blazkowitz a főszerepben…
  Remélem, nem valami elcsépelt főszer lesz, hanem vmi normális karakter. Ha már lengyel származású, lehetne vmi ilyen háttérszál is a sztoriban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.