Folytatások: EX3, Star Wars és Casablanca

Egy remek trió van nekünk mára. Azzal kezdem, hogy Stallone megerősítette Nic Cage szereplését az Expendables 3-ban, de nagyon reménykedik abban, hogy a kinézett Harrison Ford, Wesley Snipes és Mickey Rourke csapat is ráér.

A legfrissebb Star Wars VII pletyka az, hogy Matthew Vaughnnal tárgyal a Disney a rendezésről. Na őt nem sokan emlegették, amikor rákérdeztem, hogy kit szeretnétek a direktori székbe. De persze ezt úgy kell kezelni, hogy “többek között”, szóval nyilván nem 1 nevet kerestek meg. Ami érdekes lehet, hogy Vaughn valamiért passzolta a X-Men folytatást, könnyen lehet, hogy ezért. (+ az Ew szerint Harrison Ford nyitott a Han Solo szerepre.)

És a végére az igazán kemény húzás: Return to Casablanca. Howard Koch 30 éve írt egy pár oldalas “így csinálhatnánk” elképzelést, úgy néz ki, hogy a Warner most meg is fogja valósítani. Nagyjából “Ilsa gyereket szül Ricktől Amerikában. Laszlo tudja nem ő az apja, de adoptálja azt a fiút, aki felnőve többet akar tudni az igazi apjáról.”

17 hozzászólás a “Folytatások: EX3, Star Wars és Casablanca” bejegyzéshez

 1. Return to Casablanca? Nem lehetne mindjárt egy remake-et is? Az emberi kultúra komolyan megérett a pusztulásra.

 2. úúú, mert a casablanca az érinthetetlen film, ami több, mint más, hétköznapi filmek?

  még direkt irodalmi alapja is van.

 3. Ejj, Matthew Vaughnnal kapcsolatban nagyon vegyesek az érzéseim. A csillagpor remek volt, az X-men közepesen elmegy szint, viszont a sokak által tökéletesnek kikiáltott Kick-Ass nekem nagyon nem adta. Valahogy nekem nagyon ízléstelenül erőszakos volt, és kevésbé vicces (hiába tetszett az előzetes, ott ellőtték az összes poént…). Egyik szereplővel sem tudtam szimpatizálni, mert egyszerűen mindegyiktől undorodtam valamiért (nemtudom, engem az, hogy egy kislány lelkiismeret furdalás nélkül kaszabol le mindenkit, nem szórakoztat, lehet kinőttem már ebből…). Na egy ilyen stílusú Star Wars filmet nem tudnék elviselni. Tudom, hogy más generációnak fog szólni, de attól még el kell, hogy repítsen abba a bizonyos messzi messzi galaxisba. Szerintem ez a klasszikus SW hangulat egyszerűen nagyon nem Matthew Vaughn nyelve. =/

 4. EPIC-nek néz ki megint a Feláldozhatók *.*
  Stallone hihetetlen. Nagyon örülök, hogy egy ilyen akció trilógia keretein belül láthatom a műfaj legnagyobbjait.
  De egy Vin Diesel – The Rock párost is elnézegetnék még…

 5. Csillagpor és az X-Men nagyon korrekt volt, szinte hibátlan. A Kick-Ass meg hát egy másik műfaj, de az se volt rossz, távolról sem. Még akár valaki jó is kisülhet belőle. Fordot imádom, úgyhogy jöhet…

 6. Én a Disney helyében mindenekelőtt John Williamst ültetném le három filmre való epic zenét komponálni, mert már 80 éves az öreg mester.

 7. EX3 – Jöhet, az előző is tetszett, csak ne ugyanazokat a poénokat süssék el megint (Arnie 6x elmondja h visszatér stb). Remélem sikerül megnyerni ezeket a szinészeket is.

  SW: Matthew Vaughn szerintem korunk egyik legjobb mainstream rendezője. Én örülnék ha ő rendezné (valószínűleg nem lenne olyan erőszakos mint a Kick-ASs). Remélem visszatérnek a régi szereplők legalább egy cameora.

  Casablanca: Teljesen fölöslegesnek és indokolatlannak érzem a folytatást.

 8. Wesley Snipes tökéletes ellenfél lenne a harmadik részre,simán belerakhatnák, hogy a börtönből irányítja a dolgokat a háttérből.Mondjuk én olyan B kategóriás színészeket is megnéznék mint Michael Dudikoff, Lorenzo Lamas, Mark Decascos azért ök jobban akciósztároknak számítottak mint mondjuk Cage vagy Ford

 9. Én – pletykaszinten – 7 nevet hallottam, mint a legfőbb jelöltek a rendezői székre: Steven Spielberg, J.J.Abrams, Matthew Vaughn, Neil Blomkamp, Alfonso Cuaron, Darren Aronofsky és Joss Whedon. Ebből Vaughn és Whedon a legesélyesebbek, állítólag.

  Én a magam részéről Whedonnak örülnék a legjobban (a gatyámba is élveznék valszeg rögtön az izgalomtól :D), de mivel az Avengers 2 is 2015-re lett datálva, kétlem, hogy ráérne. Így Vaughn is tökéletes választás lehet, a többieknek már nem tudnék annyira örülni, bevallom.

 10. Dudikoff-ot követelném mostmár az EX3 ba. Travolta is kellene, na és Segal. Esetleg Jackie Chan vagy Belushi :)

 11. Felker: igen, azért :) Meg hát egy jól lezárt szép ívű film volt, tökéletes befejezéssel.

 12. A disneynek nincs terve Indi-vel? Vagy nem is lesz Indiana Jones V? Ha már Disney akkor Gore Verbinski simán összetudná hozzni.

 13. A rendezésről tárgyalnaak? Ööö… nem kéne előbb forgatókönyvet írni? Az előző háromnál viszonylag súlyos hiba volt, hogy kihagyták a sztorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.