Még több Hobbitolás

Na ma igazi csemege jött, hiszen a soundtrack egyik dala a netre került. Új Tv-Spot is akad a rajongóknak.

human
írta
2012. 11. 05. 22:49
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Még több Hobbitolás” bejegyzéshez

  1. Egyszerűen nem lehet rossz ez a film, komolyan. Annyira jó, hogy a rendező anno nem vmi nagyágyú lett, meg a zeneszerző se. :)

  2. Egy kicsit le vagyok maradva ezzel a Hobbittal, láttam trailert tőle (bevallom sokat nem mondott), de szerintem megnézem moziban, de előtte a könyvet mindenképp elolvasom.
    Tudom, butaság kilóra nézni a dolgokat, de ebből a vékonyka kis könyvből végén hány részt is csinálnak? 2-3? Címből sok nem derül ki számomra.

  3. Ééééés, megint előjött a rövid könyv vs. 3 rész!! :) Képtelen vagyok 100x-ra is leírni…

  4. Off: Kezdem úgy érezni ezt a témát, mint a válogatott kapcsán a Huszti témát. Minden egyes meccs előtt rácsodálkozik mindenki, és anyázik, hogy nincs benne a keretben. Képtelenek megjegyezni az emberek, hogy lemondta a válogatottságot, és azért nem játszik.
    Bocsánat az Off-ért…

  5. Szövegértelmezés, könyörgöm…
    Szóval a kérdésem annyi volt, hány rész lesz.
    De gugli a barátom, köszönöm a produktív válaszokat :D

  6. Mr. Teddy
    “Tudom, butaság kilóra nézni a dolgokat, de ebből a vékonyka kis könyvből végén hány részt is csinálnak? 2-3?”

    3 rész lesz, de NEM “ebből a vékonyka könyvből”. Nem tudom, hogy értetted, de akkor nem úgy fogalmaztál…

  7. fardavid:
    Nem vagyok képben, hogy pontosan mik is lesznek a filmekben. Maga a könyvön kívül még más cselekményt is beleraknak? Nekem a legutolsó infoim azok, hogy megcsinálják ezt a könyvet is filmbe, majd hogy lehet 2 vagy 3 részes lesz. Arról nem olvastam, hogy a könyvön felül is lesz benne valami.

  8. Mr. Teddy

    Igen. A Gyűrűk Ura függelékét is hozzá rakják, ami 100-200 oldal és nagyon tömör. Többnyire a Hobbit és a Gyűrűk Ura közti űrt tölti ki, illetve a Hobbit idejéből mesél még el kiegészítéseket. Lesz anyag rendesen a 3 filmre. Szerintem még a szokásos bővített változat is belefér….

  9. Olyan dolgok is filmre kerülhetnek mint, hogy Gandalf hova tünt miután elvált a társaságtól Bakacsinerdőnél.
    Ugye könyvben annyi van, hogy dolga van és elválik a társaságtól. Aztán már csak a történet végefelé jelenik meg, ahol elmondja egy-két(szó szerint) mondatban, hogy Dol Guldur-ban járt és sikeresen kiűzte/kiűzték a Necromancer-t.
    Én bevallom ezt a részt nagyon kiváncsian várom.

  10. Mivel fontos a törp nép története is és 3 részes lesz ezért talán felelevenedik majd a Móriai törpök egyik nagy háborúja is a goblinokkal s azok vezetőjével mely sokkal korábban játszódott. De szintén le van írva más Tolkien könyvekben. (Elveszett mesék, Középfölde történelme stb) Amiket már a fia tudott kiadni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.