Silent Night-előzetes

A Silent Night, Deadly Night remake előzetesét nézhetjük most meg. Hogy mi ez? Egy télapónak öltözőtt pszichopata gyilkolászik, elvileg azokat kapja el akik rosszak voltak. Új értelmet nyer a virgács. Egy kis slasher szórakozás nekünk így karácsony közeledtével.

HD a nagyoknak.

human
írta
2012. 11. 06. 04:00
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Silent Night-előzetes” bejegyzéshez

 1. Pont a nyáron láttam a régit, (talán 80-as évek elejei..nem is tudom). 1x nézhető volt sajnos, nem hozta a Péntek13 filmek hangulatát.

 2. Mindig is lenyűgöztek a télapós gyilkolós filmek. Van bennük valami bizarr. Én várom. Ráadásul McDowell is játszik benne. Tuti nézős.
  :D

 3. Silent Night, Deadly Night egy klasszikus– miért? miért? Komolyan nem értem ez a remake mániát. Miért nem az eredetit mutatják be újra a moziban? Még a végén azt is megérjük,hogy újraforgatják a Tales from the Crypt Télapós részét, vagy a You Better Watch Out-ot esetleg a To All a Goodnight-ot.. Ne adj isten a Gremlins-t. Szánalom. (Ez a remake mánia kb olyan,mint a hamisitott Omega órák.. olyan-olyasmi, de az eredeti mégiscsak jobb, lásd Black Christmas…) Jó,hozzá tartozik, hogy a téli-télapós horrorok mindig a kedvenceim voltak, külön polcon vannak a kazettáim ezekkel a filmekkel :D

  Amúgy a Silent Night, Deadly Night sorozat az egyik legelborultabb slasher szérai a nyolcvanas évekből, még akkor is, ha a 4. 5. rész már nagyon rossz :D

  Azért Malcolm McDowell plusz pont. Ő mindig plusz pont.

 4. Jeeee , adjuk a szutyok karácsoynak egy jó nagy pofont !!

  Jó lessz ez !

  hadd hulljon a férgese !

 5. Az első rész is egy hangulatosabb Péntek 13 klón volt csupán, de kategóriájában nem rossz. Valószínűleg ezt is lefogják majd jól húzni mint a fentebb említett film remake-jét tették.

  De engem kifejezetten érdekel, jó lesz karácsony környékén megnézni a haverokkal.

 6. “Silent Night, Deadly Night egy klasszikus– miért? miért? Komolyan nem értem ez a remake mániát. Miért nem az eredetit mutatják be újra a moziban?”

  mert az senkit nem érdekel. engem sem érdekelnek 20-30 éves filmek.

  arról nem is beszélve, hogy a régi nem volt klasszikus. így pláne remake-elják csak nyugodtan.

  én azt nem értem, hogy mi a frászért fáj neked. te nem fogod megnézni. de mástól meg irigyled?

  szörnyecskék feldolgozűás bármikor jöhetne. hadd ismerjék meg a maiak is a filmet. a régit úgysem nézik meg, tisztelet a kivételnek.

 7. Őszintén? Még ha egy rakás szutyok is lesz akkor is meg fogják nézni az emberek, hogy feldolgozzák a Télapu 625. része által okozott lelki károkat. A kötelező télapós-karácsonyos-húzzuk_le_a_szülőket filmek után kell egy ilyen is, hogy ne apuci és anyuci ragadjon baltát és darabolja fel a mozipénztárost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.