A Hercules-film?

Még mindig Brett Ratner fogja rendezni, és a főszerepre nem mást, mint a Rockot szerezték meg. Vajon Kevin Sorbo után mit tud maj.. hahahahaha.

A The Thracian Wars és a The Knives of Kush képregényen fog alapulni. Hercules miután mindenét elvesztette hátat fordított az isteneknek, és a véres csatába vetette magát. Hat hasonló figurával közösen alkot zsoldoscsapatot, és az embersége csak akkor tér vissza, amikor látja, hogy a pénzért általuk kiképzett hadsereg ártatlanokon gyakorol. Nincs más hátra: kénytelen lesz lenyomni az őket megbízó királyt!

Mindezt úgy, hogy a God of War filmből is lesz valami.

human
írta
2012. 11. 08. 03:31
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “A Hercules-film?” bejegyzéshez

  1. Kevin Sorbot nem szidjuk, igenis jo herkules volt! Rockot kicsit nehezebben kepzelem mar el Herknek, talan a haja miatt. Marmint annak hianya miatt. Bar egy szep göndör szöke parokaval nagyon megneznem! :)

  2. lehet butaságot kérdezek, de mitikus lények várhatóak a filmben? a tartalom alapján nem, de azért görög mitológiás film azok nélkül nem sokat ér szerintem

  3. Most ez komoly, hogy egy félig fekete félig szamoai fogja játszani a görögöt? Dwayne Jonson baromi jó akciófilmekben, meg minden, de ezt a casting-ot nem tudom, hogy gondolhatták komolyan. Mi lesz a következő, egy eszkimóval játszatják el Martin Luther Kinget?

  4. Kevin Sorbo bizony, hogy jó volt. Nagyon szerettem gyerekkoromban, s szerintem annyira eggyé vált a figurával nálam, hogy mással nem is tudnám eképzelni.

  5. “Most ez komoly, hogy egy félig fekete félig szamoai fogja játszani a görögöt? Dwayne Jonson baromi jó akciófilmekben, meg minden, de ezt a casting-ot nem tudom, hogy gondolhatták komolyan. Mi lesz a következő, egy eszkimóval játszatják el Martin Luther Kinget?”

    ekkora barmot… nyilván remek analógiát hoztál, de már máskor is volt, hogy fehér színész játszott fekete szerepet ls fekete fehéret.

    de nehogymár ne legyen tökmindegy, hogy kinek hová valósi az anyukája vagy az apukája. főleg nem egy MITOLÓGIAI hős esetében. a görögök meditettánok, rock is sötétebb bőrű, teljes egyezés. de még ha nem is lenne az, ugye tudod, hogy kik jétszották korábban a szerepet. nézd meg és csodálkozz.

  6. zombor: ajánlanám figyelmedbe a kulturált reply kézikönyvet, szerintem hasznát vennéd. Az, hogy kinek hová valósiak a felmenői szerintem tök mindegy, nem tudom hol látod, hogy én másképp gondolom. Egy jellegzetesen polinéz arcberendezésű emberre és a görögökre úgy általában azt mondani, hogy “teljes egyezés”, csak azért mert mindkettőnek sötétebb a bőre, szerintem egy kicsit erős. Eddig a filmbuzin normálisan meg lehetett beszélni a dolgokat a kommentekben, szerintem ezen nem kéne változtatni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.