11 hozzászólás a “A sokakat érdeklő Zero Dark Thirty új posztere” bejegyzéshez

  1. persze, a Hurt Lockert is elcseszte, el is el fogja. egy nő ne rendezzen háborús filmet, soha nem fogja megérteni.

  2. Az a baj, hogy engem egyrészt érdekel, mert mégiscsak háborús film, másrészt rühellem az amcsik sumákolását… 100 dollárba, hogy nem is kapták el… valahogy nagyon gyorsan bedobták inkább a tengerbe… kitudja mik derültek volna ki, ha életben marad, ha egyáltalán őt kapták el… Na jó, elég az összeesküvés-elméletből… :D Visszatérve a filmre… Nekem már a Bombák földjén se nagyon jött be… Nem tudom, hogy a történettel, a főszereplő karakterrel, Jeremy Rennerrel, mint színésszel, vagy mivel is volt a fő gond… Egyszerűen nálam nem működött.
    Harmadrészt meg az a bajom ezzel is, hogy mivel propagandafilm 99,99% az esélye, hogy idén ez lesz az Oszkár díjas a legjobb film kategóriájában…

  3. Mondjuk ma már valaki emberkedni akar, meg propaganda filmet csinálni, akkor inkább nézem ezt, mint a magyar kisérletet – Honfoglalás :D De tény, hogy a Hurt Locker inkább szólt felesleges pózolásról, mint tényleges dolgokról. Azért biztosan megnézem, de nem fogok érte több éjszakát egy mozi előtt aludni a jegyért…

  4. Nekem eddig bejöttek a nőci által rendezett filmek, a Hurt Locker is tetszett. Ezt is biztosan moziban nézem meg, igaz utálom az amcsi propaganda mizériát, de túl tudok lépni a sok zászlólengetésen.

  5. Azért az durván látszik itt is, hogy a történelmet tényleg a győztesek írják.

    “The greatest manhunt in history” – ???

    és még tapsoljak is hozzá?
    Félreértés ne essék, egy fikcióban semmi bajom az embervadászattal, és nyilván nem vagyok Oszama pártján sem, de ez nekem azt sugalja, hogy állva kellene tapsolnom egy gyilkossághoz…

  6. Sumakolas ide vagy oda en varom a filmet.Lehet hogy az egesz sztori fake az amcsik reszerol de szerintem jo torteneten alapul ugyhogy egy utokepes mozit ki lehet hozni belole.Egyebkent nagy rajongoja vagyok ennek az oldalnak.Bocsi hogy nincs ekezet de Londonban elek es angol klaviaturam van.

  7. Én nagyon várom,főleg a múltkori trailer után.
    Hurt locker is tetszett.
    Kit érdekel a “sztori fake”,meg hogy “a történelmet a győztesek írják”,”propaganda” blablabla.Akkor rendezzél egy tálib-al kaida coproduction verziót bazze.
    Nem dokumentumfilm.Megnézem,aztán nem várom hogy megváltsa a világot,csak jót akarok szórakozni,izgulni rajta.

  8. Nekem is kihagyhatatlan lesz, remélem, hogy lesz annyira színvonalas, mint a Hurt Locker, de az se lenne baj, ha még annál is színvonalasabb lenne. Nagyon érdekel a téma. Bár nincs kétségem, hogy kb. 2 percet lesz benne Laden karaktere teljes életnagyságban és inkább csak utalások lesznek rá.

  9. Arra azért kíváncsi leszek hogyan mutatják be a nagy eseményt. A katonák beszámolója szerint ugyanis a vége felé már inkább hasonlított a gyalog kakukk egyik jelenetéhez, mint valami szuper kommandós küldetéshez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.