A Star Wars: Episode VII írója?

Több forrás szerint is Michael Arndt (Toy Story 3, Oblivion, The Hunger Games: Catching Fire, Little Miss Sunshine) fogja írni az évtized legjobban várt filmjének a forgatókönyvét. Egy 40-50 oldalas vázlatot adott be a projektre, ami mind a 3 filmet jelentette. A tényleges írásnak jövőre áll neki. A Vulture szerint akármit is nyilatkoznak a színészek, a Disney nem annyira erőltetné a Han, Luke és Leila triót.

A csávó amúgy nagy rajongója az eredeti trilógiának, azok forgatókönyvét zseniálisnak tartja. A későbbi Lucas már más kérdés. A rendezőről még nincs megerősítés, a sok szóba hozott név közül sokan megkapták. Például Brad Bird is.

human
írta
2012. 11. 09. 03:39
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “A Star Wars: Episode VII írója?” bejegyzéshez

 1. Legszebb álmaimban Drew Karpyshyn írja az új filmek forgatókönyveit (Knights of the Old Republic, The Old Republic mmo, Revan, Bane-trilógia, SW-n kívül Mass Effect stb.), a srác ultradark és családbarát sztorikban is nagymester, a kisujja körömvagdaléka is izgalmasabbakat ír, mint akár Lucas, akár Timothy Zahn vagy amit akár a komplett Disney-válogatottból kinézek, de remélem rám cáfolnak. :)

 2. Na igen. Azért nekem lennének fenntartásaim a listával kapcsolatban.
  Remélhetőleg a következő (várhatóan) 3 SW részt
  és egyben a 3 SW trilógia legvége valami igen katartikus, remek lezárást érdemelne.
  Nem olyat, mint a Mass Effect – ami az univerzum egyik legnagyobb katasztrófája.

 3. Olvasáskor csomószor rákanyarodott a szemem az utsó szavak kék kiemelésére, és vagy ötször is Brad Pitt-nek láttam :’D

 4. Han:

  Csak szólok, hogy a Mass Effect 3-at nem Karpyshyn írta, azt Mac Waltersnek sikerült így elbarmolnia…

  Filmforgatókönyvvel még nem próbálkozott, de társszerzőként simán hozzácsapnám egy tapasztaltabb íróhoz, aztán hadd szóljon!

 5. Én azt mondom, ha tartani fogják a hivatalos univerzumot, akkor Jedi Akadémia témakör lesz. Muszáj fénykardnak lennie a filmben, az egyik legnagyobb ismertetőjele nélkül (főleg fiatalok számára) nem hiszem, hogy Disney bevállalná a filmet.

 6. csak jó legyen! a sztori, a jól megírt forgatókönyv sokkal fontosabb még a rendező személyénél is ebben az esetben…

 7. én a harmadik trilógiát a messzi jövőbe helyezném, atom béke mindenhol, jedikről nem is hallottak, mégis valaki rátalál az eltűnt tanokra, ereklyékre és innen épül fel a film, természetesen egy durva gonosz hív életre újra egy új jedit.

 8. Azt sokan elfelejtik, hogy az eredeti trilógia története akkor is és most is egy egész világnak szól. A második trilógia is egy egész világnak szólt, de annak megérkezéséig már annak a világnak az egyik fele értette, hogyan kell az anyukájához viszonyulni, a másik fele nem.
  Ez utóbbi fél a mai napig dízni-rajongó, éljen bárhol ezen a világon és legyen akármilyen idős.
  Így aztán mind a leendő trilógia készítőinek mind pedig a filmnézőknek (rajongóknak és SW-szüzeknek egyaránt) erőst föl kell kötni az alsóneműt, ha az eredeti nagy ívű és hatású történet (és hatásai) nyomdokaiban szeretnének mozizni.

 9. A Disney szoros szimbiózisban él Lucas megrontójával, Spielbergel, meg azzal a szemlélettel ami HollyW-t jellemzi.
  Az eredeti trilógia megismételhetetlen, lényegében mert ma nincs is rá lehetőség.
  Maradnak a kedves és bugyuta figurák(már előre félek mi lesz JARJAR után a következő), aranyos kisgyerekek, nagy álmok és nyáladzások…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.