A Transformers 4 és Bay befolyásolhatósága?

Egyrészt felfedték a film logóját. Tudjátok, ezzel Bay végre átadja a stafétát másnak, vagy keres egy csomó pénzt és visszatér az 5. részre, majd meglátjuk, hiszen össze-vissza beszél a témában.

A Transformers 4 logója

A legviccesebb nekem az volt mostanában, hogy ugye a TF4-ben más lesz a főszereplő, Shia inkább modelleket dönget. Namost vagy egy hete volt egy olyan pletyka, hogy Mark Wahlberg, akivel közösen dolgozott a Pain & Gain opuszon, szerepelni fog a robotos móka folytatásában. Bár első körben ezt a pletykát leintették, de Bay ilyet ír “eredetileg egy másik projectre gondoltam Markkal közösen, de az internetes csevej miatt lehet a szereplése felé hajlunk az íróval közösen.” Összefoglaltam röviden, hogy még meg is köszönte a netnek amiért elültették a bogarat a fülébe.

Most már hivatalos amúgy, azért hoztam ezt szóba, Mark Wahlberg szerepelni fog a Transformers 4-ben. Történet még nincs, a forgatást jövő nyáron, a bemutatót 2014-ben ejtik meg.

9 hozzászólás a “A Transformers 4 és Bay befolyásolhatósága?” bejegyzéshez

 1. Érdekes módon a második és harmadik rész emléke teljesen összemosódik bennem. Ritkán történik velem ilyesmi, mondhatni értetlenül állok az eset felett.

  tényleg ennyire rossz lenne? :-)
  pedig magát a frencsájszt (képregények, videojáték, rajzfilmek) szeretem.

  na mindegy. megnézem majd a 4-et. Shia nélkül legalább lesz valami ami megkülönböztetéssel szolgál.

 2. Így van, ahogy mondod: a 2. és 3. részből nekem sincsenek élesen szétválasztható emlékeim. És valóban, egyik sem tartozott a filmtörténet nagy pillanatai közé. Ám Wahlberg jó színész, még akár fel is dobhatja a folytatást! Remélem, így lesz!

 3. Ha a klasszikus Ponyvaregényt kellene idéznem,.,..hogyaszongya’..”Vincent?? Örülünk??”..nos nem igazán…a Transzi’ leirta magát előttem..a 3.részt kinszenvedés volt végignézni…attól csak jobb lehet a 4..de nem tudom miért vállalta el Walhberg..ezt a mocskot…egyre jobban csipem a filmjeit..és meg merem kockáztatni ..hogy jó uton van arra hogy SZINÉSZ legyen ne csak simán “sztár”….:erre ez…:(((((

 4. Szerintem nincs az a színész-színésznő (most túlzok. .:) ) aki ne vállalná el a főszerepet egy “úgyis többszázmilliót fog kaszálni” filmben. A lebőgés is népszerűsítés valahol. :)

 5. Csak a vicc kedvéért, történet eddig se nagyon volt bennük :D

  Viszont Wahlberg jó ötletnek tűnik:)

 6. Newzoli “….jó uton van arra hogy SZINÉSZ legyen…”

  Nem azért, de ezen azért ő már bőven túl van. két oscar és két golden globe jelöléssel, és számtalan nívós filmes díjjal a vitrinjében, már több éve bebizonyította, hogy remek SZÍNÉSZ. :)

  Shia LaBeouf-öt közepes színésznek tartom, és ráadásul ezekben a filmekben baromi idegesítő karakter volt számomra, így csak helyeselni tudom a cserét és remélem egyúttal a végtelenül buta arckifejezésű Rosie Huntington-Whiteley is eltűnik a süllyesztőben. talán egy SZÍNÉSSZEL és RENDEZŐVEL sikerül végre egy nézhető filmet is készíteni franchise-ban.

 7. ‘Történet nincs’
  Hát nem ez a Tranyó-filmek lényege?
  Híg fös, high-tech butaságba wrappelve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.