Europa Report viral trailer

Sebastián Cordero filmjében a District 9 sztárja tűnik fel. De nem is ez a lényeg, hanem hogy az Európára, a Jupiter holdjára tartó expedíció meglepetéseket talál a kavicson. Egy 14 perces “teasert” nézhetünk meg az űrhajóról.

További infók a viralról.

4 hozzászólás a “Europa Report viral trailer” bejegyzéshez

  1. Ez most valami Apollo 18 féle “talált kamerás” dolog lesz? Elég régóta fut ez a viral, de nem nagyon alakul semmi a filmmel kapcsolatban. Bevállalom,ha valamikor egyáltalán elkészül, bírom az ilyen űrhajós dolgokat.

  2. nem tudom, hogy azért nincsen hang mert ez egy biztonsági kamera felvétele, vagy azért mert egy százas szeggel piszkáltam a fülem és amikor anyám belépett úgy megijedtem, hogy a kezem kissé feljebb csúszott mint kellett volna.
    amúgy meg minek kellett ehhez 14 perc? így kitűnni a teaserek közül nem tűnik túl okos húzásnak.

  3. Miért nincs hang?Egyértelmű:
    -A kinti kameráknak nincs mit rögzíteni audio sávba
    -Odabenn a skacoknak mind űrhasmenésük van a fogkrémesített űrkajától és inkább kinyomták a mikrofonokat,minthogy végigfingják a 14 percet.

  4. A film érdesnek tűnik (ebből még valami jó is kisülhet), de ezt a 14 perces hosszúságot én is feleslegesnek érzem. Jobb öltet lett volna, ha úgy csinálják meg, hogy virtuálisan bejárhassuk az űrhajót.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.