The Host-előzetes

Na a poszter után nem sokkal be is futott a Host új előzetese. Most megnézhetitek mennyire lesz scifi ez a Stephenie Meyer feldolgozás. Azért a rendező Andrew Niccol és a főszereplő Saoirse Ronan nem a legtehetségtelenebbek közé tartozik, de…

human
írta
2012. 11. 13. 14:31
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “The Host-előzetes” bejegyzéshez

  1. …de ez elég műnek néz ki, arról már nem is beszélve, hogy tinédzser filmnek tűnik (negatív értelemben). Pedig a könyvet dicsérik, még a Twilight utálók is!

  2. Ejj… a téma miatt szeretném szeretni, de a twilightos felirat megijesztett. Egyelőre bizonytalan vagyok, hogy akarom-e ezt látni.

  3. Most komolyan… a csaj most nem vámpír lesz, hanem ufó. Nem piros lesz a szeme, hanem kék. A csávó aki addig szerette, már nem tudja, hogy most akkor ember vagy vámpír/ufó, szeresse/ne szeresse. Lesz egy ember szerető (a helyi Jacob, akinek vér van az ereiben) meg egy ufó szerető (a helyi Edward).Esőben smárolás, this the beginning of a love story… Szánalom az egész.

  4. Andrew Niccol a hanyag Lopott idő után Meyer-könyvből rendez.
    Most kell elkezdeni temetni, pedig annyi jó filmet adott a világnak…

  5. Szuper lesz.
    Annyira szuper hogy ezt megnézed nem lesz többé kedved moziba menni. Soha a büdös életben.

  6. A trailer alapján nem reménytelen, bár az alapanyag engem is aggaszt. Szeretném, ha jó lenne, mert Saoirse Ronan az egyik kedvenc fiatal színészem, jó lenne látni valami igényes filmben.

  7. Itt nem Ronan vagy Nicol a szűk keresztmetszet, hanem az írónő munkássága. Az Alkonyat 1. része után a többi folytatásra rá sem bírtam nézni, ez megpecsételte a nő könyveinek további megfilmesített történeteinek jövőbeli megnézését is számomra.
    Ez sem fog érdekelni.

  8. Alapvetően a trailer tetszett.Pusztán ez alapján kíváncsi vagyok a filmre,de mikor az elején benyögték,hogy Disz iz dö bigining of a bjuti….márminnt lávsztori,aztán jött az Author of tvájlájt….facepalm.

  9. Szeretem könyvet amiből készül, és… azt hiszem a filmet is fog. A trailer hangulata nálam megvolt, az Imagine Dragons-radioactive-je jól meg is borzongat, akárhányszor hallgatom (és sokszor megy az mp3-mamon), így nálam ezért is ütött ez a bő két perc. Elég könyvhűnek is tűnik, bár nagyon tvájlájtosra sikerült ez a szerelmi háromszög… azért melanie múltjában nem csak egy fontos ember van, vanda nem csak jaredet szereti meg.
    A felvillanó szereplők okésak, bár Max Irons nem nézett ennyire furán a Lány és a farkasban. Kár hogy keveset mutattak az emberek otthonából, bár cserébe több földönkívüliset kaptunk.

  10. Ilyen egy tehetségtelen író aki kihasználja az emberi birkaszellemet.Nem sértésnek szántam, szerintem ez a szomorú igazság.

  11. LeNNox: “Pedig a könyvet dicsérik, még a Twilight utálók is!”

    Hmm, úgy tűnik, NAGYON más körökben mozgunk. :]

  12. Most nem azért, komolyan távol álljon tőlem, hogy védjem Meyer munkásságát, de egyrészt a Twilight-ot (a könyvet) nők milliói imádják, tehát valamit csak eltalált vele, nem? Én nem fogok nekiállni pasiként fikázni valamit, aminek nyilván nem én vagyok a célközönsége. Vagy ha megteszem, jogosan hallgathatom majd, ha az asszony azon kezd károgni, hogy megint minek kell gyilkolásznom a Battlefield3-ban… Másrészt ez a film nem Twilight és ahogy nézem a sztorija, vagy a trailere alapján még nem is igazán hasonlít a Twilight-hoz, szóval mégis mi a kénköves lófasznak kell már jó előre lehúzni?

  13. A könyv nagyon tetszett, remélem, a film visszaadja majd legalább a hangulatát. Annyira mondjuk nem győzött meg a trailer, de a zenéje tényleg jó. :D

  14. Neeeeeeeem!! Radioactive?? Pedig ez a kedvenc számom! :(

    Sajnos a film ott meghalt, hogy megjelent a felirat: Sephanie Meyer. Már ott felébredt bennem a relfex, hogy kinyomjam a videót de sikerült fékeznem magam. Amikor az következik, hogy “The creator of twillight-saga” az jutott eszembe, hogy “Nem b*meg, ki gondolta volna!” na valószínűleg akkor nyomta ki a maradék, akinek max csak ismerősen csengett az előzően felvillanó név!

    Nem Giggsy, a Twillight a többi ízléssel rendelkező, filmet/olvasást kedvelő nő szerint is egy kalap szar.Nyugodtan fikázd csak, én is azt teszem! Szerintem Daniel Steel óta a legnagyobb szégyen, amit elkövetett a nemem, hogy bestsellert és elmebetegséget kreált ebből. Komolyan, azóta is csodálkozom, akárhányszor meglátom egy ismerősöm polcán, hogy HOGYAN ADHATOTT KI ERRE PÉNZT?
    És ez most már nem egyedi jelenség lesz, nyár óta vagy 5-6 olyan buszozást ültem végig, hogy a mellettem ülő nő/lány a Szürke 50 árnyalatát olvasta megállás nélkül én pedig alig bírtam ki hogy ne szóljak rá “Vazze, mit olvasol?!”
    10 éve még megszóltak, hogy Harry Pottert olvasok az Aranyember helyett, de az igazság az, hogy most ehhez képest a HP igazi irodalmi műremek.

    Jake Abel meg húzzon vissza a Supernatural-be ha jót akar magának!

  15. Nem kell keverni a Twilight-tal, teljesen más a történet. A regény ( nálunk érthetetlen módon “A burok” -nak fordították a címét) teljesen rendben van. A szerelmi szál miatt nem a férfi olvasók az elsődleges célközönség itt sem, de én személy szerint élveztem, lekötött. Ha a filmet nem nagyolják el, jó lehet.

  16. Hadd ne mondjam el századszorra, milyen remek érzés a sok flame-en keresztülrágnia magát az embernek. Valami anti-fan-clubot kéne alapítanotok vagy mi, mert naggyon gáz :P Hihetetlenül nem érdekel, hogy ki írta a regényt, mert a történet filmre kívánkozik, én kimondottan várom. Az előzetes a narrációt kivéve jó lett, mert azzal szvsz igencsak mellélőttek. A zene a legjobb, meg hogy korántsem árulta el az összes fordulatot, mint sokszor szokás. Amúgy rég láttam ilyen meglepő castingot.

  17. kisame: képzeld el az én menyasszonyom kifejezetten intelligens, olvasást kedvelő csaj mégis imádja a Twilight könyveket (a filmeket nem) és nincs ezzel egyedül. És nem, se nem tizenéves kislány volt, mikor először találkozott vele, se nem negyvenes b@szatlan picsa… A környezetemben minden nő imádja a Twilight könyveket (a Szürke ötven árnyalatáról viszont még egyiküktől sem hallottam jó véleményt) kortól, intelligenciától függetlenül. Ezzel együtt is engem csak pisztollyal fenyegetve lehetne rábírni a könyv elolvasására, de az már nemi kérdés.

  18. Én olvastam a Hostot, scifiként értékelhetetlen az egész. Sztorija konkrétan nincs, alig történik valami benne, ami ötlet van, azt meg megírták százszor az elmúlt ötven évben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.