Porszívó helyett

Svarci és az idióta épp egy várományos tisztogatást végez a Last Stand új poszterén.

Last Stand poszter

23 hozzászólás a “Porszívó helyett” bejegyzéshez

 1. Flanker,mit jelent, hogy Retirement is for sissies? A fordító csak félig fordította le. Am a poszter nekem nem bejövős, az előző sokkal coolabb volt, csak Schwarzeneggerrel, pisztojjal a kezében.

 2. A plakát még nem teljes ! A majomivadék Johnny Knoxville fejéből még hiányzik a balta ! :D

 3. Marv:

  Szépen fordítva: Retirement for sissies = A nyugdíjazás puhányoknak való.

  Nem tudom a film miről szól, ezért lehet, hogy: A visszavonulás puhányoknak való.

 4. Az a szétdrogozott gyökér mi a szart keres ott? Na ő garancia arra hogy a filmnek lesz gyengéje, vagy az egész az lesz.

 5. cody-hoz..az a gyökér mellette elfogja cseszni az egészet.nemis ertem,miert kell eroltetni. a plakát majdnem hajaz az eraserre-1996-. na mondjuk ha anno abba beleraktak volna macalay culkint kb.uristen mar az elozetest is elbaszta!!!!,,kovezzetek meg de nekem hanyhatnam van mikor ilyen droghulladekokkal akarjak megdobniˇ” a filmet. arnie adj mar neki egy pofont,eskuszom felrugom.

 6. basszus-arnie a kedvencem-de ha bukta lesz-ami tuti az ütnivalo knoxwille miatt lesz-eskuszom dvdn nézem meg.. arnie meg majd legkozelebb sly al feszit a tomb ban. inkább… gyerekek tényleg egy hétig nem alszok a plakat miat..

 7. Schwarzi ki van gyúrva már legalább? Stallone legalább ad magára, jó lenne ha kedvenc terminátorunk is hozná már a régi formáját, mert szvsz eddig a visszatérése óta csak fegyverrel a kezében tudott felmutatni valamit, a megjelenése nem az igazi még.

 8. sztem mar gyur ujra-az biztos hogy otthoni terem kerekpar stb-de ha nem tol hozza dolgokat mint reg akkor mar nem eri el sly szintjet- vszont exp 2 es eme eronek er. film forgatas alatt meg semmit nem csinalt. talan a tomb ban vagy a ten ben mar oke lesz,addig meg kiderul van e meg arnira kereslet.ha igen sztem utanna nyomja meg- lasd a talan” t5 ,true lies 2 conan.de azokbol csak akkor lesz vmi ha a mostani 4 filmjebol 3 eleg sikeres lesz. erre 50% ot adok. hajra

 9. Knoxvillet nem tartom jó szinésznek, szerintem ö egy bohóc és azt kellene csinála amihez igazán ért -Jackass-
  Kiderül majd, h talále a filmbe, tipikus vagy igen jó lesz v igen rossz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.