Alakul a Splinter Cell-film

Sam Fisher = Tom Hardy. Az egyik legpopulárisabb lopakodós, elit ügynökös játék moziváltozata nem semmi főszereplőt szerzett magának. Bár nem kifejezetten hasonlít a játékbeli karakterre, de ez nem akkora gond.

És hogy mennyire haladnak a filmmel: Eric Singer (The International) nekiült a forgatókönyvnek.

Az Ubisoft elég komolyan gondolja amúgy, hiszen már szó volt arról itt is, hogy az Assassin’s Creed, főszerepét Michael Fassbender zsákolta be magának.

15 hozzászólás a “Alakul a Splinter Cell-film” bejegyzéshez

  1. Hát ez nem igazán passzol :P

    Hiába jó színész Hardy Sam Fisher alakját valaki idősebbel képzeltem el. Mentalitásban is egész más karakter. Hardy amolyan faltörő kos, Fisher meg inkább egy éles penge.

    Matthew Fox mióta kigyúrta magát az Alex Cross-ra szerintem kifejezetten erre a szerepre született, kár, hogy nem kérdeztek meg :D

  2. Ne már.. unom már piszkosul Hardyt. Keménykedni tud csak, nem értem miért tartja mindenki olyan nagy számnak.

  3. Nem vagyok videójátékos alkat, szóval nekem megint nincs összehasonlítási alapom, DE!

    Cody: Bocs, de érzékeny pontra tapintottál. Hardy messze nem “csak keménykedni tud”. A TTSS-t már Ropesszor is említette, de ha esetleg kevésbé reklámozott filmet is befogad a szervezeted, ajánlom a Stuart: A Life Backward címűt (jelölés a legjobb főszereplő díjára a BAFTA-n), illetőleg volt ám ő Heathcliff is az Üvöltő szelekben. Csak úgy példálózva. A Bronsont azért nem említem, mert abban is sokat “keménykedett” (habár mellesleg megnyerte érte a British Independent Film Award-ot, mint főszereplő).

  4. Igen, kicsit fiatal Samnek, elméletileg a Third Echelonhoz Fisher 40+ évesen csatlakozik és az azutáni 7-8 év eseményei az eddigi játékok, hacsaknem a múltját dolgozzák fel, amire voltak flashbackek. Csakhát akkor sok jellegzetesség lemaradna, lévén akkoriban főleg katonáskodott Sam. De gondolom úgyse lesz sok köze a játékokhoz.

    Viszont Hardy szerintem is egy elég korrekt színész. Eric Singertől egy darab International után (ami szerintem közepes volt) viszont nem tudnám megmondani mi várható.

  5. Nagyon remélem, hogy most már Hardy “visszafogyott” a RocknRolla beli méretére, mert szerintem nagyon nem áll jól neki a Bronson/Bane/Lawless/Warrior féle kigyúrt izomagy figura hosszútávon, és így színészként is nehezebb komolyan venni, illetve a szerephez sem illik.

  6. Szeretem hardyt, szeretem a splinterr cellt, én csak azt remélem hogy meg tudják ragadni a játékbeli hangulatot és az “akciókat”. Emlékszem anno az első rész idején suttogva beszélgettünk mikor játszottunk.

  7. hát tom hardy-t komolytalannak meg rossz színésznek nevezni elég meredek dolog, de hát mit tehet az ember, ha hipsternek született, akkor nem kedvelhet felkapott színészeket, mert akkor törlik a tumblr blogját és soha többé be nem engedik egyetlen sztk-keretes szemüvegboltba sem…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.