Now You See Me-előzetes

Wowowow, na erről van szó. A hét legjobb előzetese megérkezett! Louis Leterrier (Transporter 1 & 2) rendezte, a főbb szerepekben Jesse Eisenberg, including Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Michael Caine, Melanie Laurent, Dave Franco és Common. A zenét pedig a Chemical Brothers hozza össze.

Természetesen a trailert Freeman hangja viszi végig, na meg az ütős trükk. Nem lesz tökéletes, viszont pár bűvész kirabol egy bankot, és valami még nagyobbra készülnek. Pörgős heist movie, jöhet, de nagyon.

Yahoonál.

27 hozzászólás a “Now You See Me-előzetes” bejegyzéshez

 1. Ez mocskos jól néz ki így elsőre, tetszik az alapötlet és a szereplőgárda is nagyon meggyőző.(ja igen, azért meglepődtem mikor Woody Harrelsont megláttam, ő valahogy kimaradt a felsorolásból human)

 2. Remélem, hogy a végére nem fog eljönni valami hiteltelen sci-fi magyarázattal, mint a Tökéletes trükk Hugh Jackmannel és Edward Nortonnal! Az a film is kb. addig volt érdekes, míg találgattál a trükkön, aztán a végére kiderült, hogy tényleg teleportációról van szó!
  Itt remélem nem lépik meg ezt, és valóban egy nagyszabású trükk lesz a rablás és semmi más!

 3. David R. Blake
  A tökéletes trükk Hugh Jackmannel és Christian Bale-lel. Edward Norton ‘A mágus’ volt :D

 4. A Tökéletes trükk a legjobb ilyen bűvészes/átverős film, amit eddig láttam. Ez is angyon jól néz ki, azt sem fogom bánni, ha átmegy ez is scifibe. :D

 5. Na azért elég sok jelenetben visszaköszöntött a Tökéletes trükk…(legalábbis szerintem) :D
  Mindenesetre igen jónak tűnik.

 6. OFF/
  Srácz:
  Tényleg, Christian Bale-t akartam írni Edward Norton helyett! :D
  Úgy tűnik valóban az kavart be, hogy az utóbbi is volt már ilyen bűvészes filmben, amit szintén láttam már! :D
  És félreérts ne essék, én is bírta a Tökéletes trükköt, de az után a már-már thrillerbe illő macska-egér harc után én jobban örültem volna valami “logikusabb”, reálisabb magyarázatnak Jackman trükkjére, még ha Nicola Tesla is építette neki a masinát.
  Elvégre a film is a bűvésztrükkökről, illúziókról szólt!/

  ON/
  Egyébként én is várom a filmet, egész kellemes színészgárdát sikerült összeszedniük!

 7. Wow ez bizony jónak néz ki. Plusz még a csatorna ajánlóban lévő Gotham High előzetes is ütött =)

 8. PRESTIGE SPOILER

  David R. Blake: egyáltalán nem biztos,
  hogy tényleg teleportáció volt a megoldás. Sok találgatás van arról, hogy is csinálta a trükköt. A filmben a Teslás történetet a naplóból olvassa fel Bale, amit Jackman meg is hamisíthatott. Amit látsz, lehet csak szemfényvesztés. :)

 9. PRESTIGE SPOILER

  Szerintem a Tökéletes Trükkben pont az volt a lényeg,hogy Alfred Borden-nek(Christian Bale) volt egy ikertesója mégpedig Fallon.

 10. Abszolút egyetértek anyáddal! Abszolút. Woody még mindig nagy név.
  Engem viszont egy dolog nagyon zavar.
  PRESTIGE SPOILER:
  Abban a filmben az volt a poén, hogy végig teljesen reálisak voltak a trükkök és csak a végén volt csattanó, hogy tul. a tudomány segítségével csinálták.
  Itt meg a trailer alatt már egyből elhintik nekünk, hogy lesz valami más… és ezért nem is fogunk meglepődni, amikor kiderül.
  Lehet hülyén hangzik, de talán érthető voltam :D

 11. Hát sztem ez nagyon állat,pedig az utóbbi időben nem volt olyan trailer ami nagyon bejött volna.

 12. Hát, szerintem nem lesz majd realiták (hihetők) a trükkökel kapcsolatban, ahogyan elnézem. De azért figyelemmel fogom követni.

  PRESTIGE SPOILER:

  A tökéletes trükkbe pedig pont az volt a lényeg hogy Borden igazi (megszálott) bűvész volt, míg Angire csak jó elődadó, és ő csak “csalással” tudta beérni Bordent.

 13. Pont tegnap néztem újra Prestige-t, és akkor meglátom ezt az előzetest. :D Remek lesz!

  Újabb PRESTIGE SPOILER!

  Borden valóban egy ikertestvérrel oldotta meg a trükköt, de Angier Tesla segítségével nem teleportálást hajtott végre, hanem klónozást.

 14. Prestige spoiler:
  Nézzétek meg újra a Prestiget. Van egy olyan működő és a film által nem megcáfolt olvasata, magyarázata, amiben Tesla gépe nem működik, csak átvágta, Agniert ezért Angier visszafogadja a hasonmását és a végén egyedül csak őt öli meg (más másolat halált ugyanis nem mutatnak).
  És a végén sem látunk valójában több holttesttel teli üvegburát.

 15. Prestige spoiler:
  Hami te miről beszélsz? Tesla gépe működött (klónozás+teleportálás). Még ha nem is mutatnak több hullát, a film végi kalapok mindent elárulnak.

  A film amúgy tényleg jónak igérkezik.

 16. Na igen, az Illuzionista, meg a Tökéletes Trükk is remek filmek voltak. Meglátjuk ez mennyire képes felnőni hozzájuk.
  Jesse Eisenberg ez tényleg valami színész? Mert valahogy minden eddigi filmjében valami nyomoronc, ugyanazt adja elő.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.