Can we talk about Movie 43?

Az egyik legjobban várt vígjátékról? Hát persze, hogy beszélhettek. Sok-sok szereplő és vér az ígykészültben.

human
írta
2012. 11. 18. 19:47
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Can we talk about Movie 43?” bejegyzéshez

 1. Nem tudom, de én már most utálom ezt a filmet. Abszolút nem érdekel. Nagy kuszaság lesz és előre látom, hogy a jó poénokat inkább híres színészekkel helyettesítik. Nálam az év vígjátéka a The Campaign volt amúgy.

 2. Nem is írtam, hogy legjobban várt. Egyszerűen csak a legjobb :D

  Amúgy ennek a filmnek a címe mire utal?

 3. az “olyan rossz, hogy az már jó” mintájára bevezetném az “olyan jó, hogy az már rossz” kategóriát. lehetne ez az első, amire passzol.

 4. Hát én elég szkeptikus vagyok mindig az olyan filmekkel, amiben 4524 híres színész van…Ritkán sül ki valami jó az én tapasztalataim szerint.

 5. mintha minden színész elvesztett volna egyszerre valami fogadást és most le kell húzniuk pár percet egy “filmben” :D tutira nézős lesz haverokkal, de sajnos nem moziban hanem ivás közben :D:D

 6. Ha fele olyan jó lesz, mint amennyit most látunk belőle, már meg fogja érni moziban megnézni.

 7. Mit értek eddig ebből a filmből…?Rengeteget…:) Az egyén morális egzisztenciális problémáit feszegeti az élet szifilisztikai problematikájában amelyben a szokásos Óbelekuppancs ami tudjuk jól..hogy nem mindig rezonál…nos röviden ennyi…:)

 8. Az ilyen sztárral zsúfolt filmek az Igazából szerelem kivételével totál nézhetetlenek mind. A Tennenbaum, a háziátok; az I Love Huckabies; a Valentin nap kivétel nélkül mind nézhetetlen ótvar hulladékok voltak. És bár tudom, hogy sokan megköveznek érte, de nekem a Káosz birodalma is ide sorolandó. Van egy olyan érzésem, hogy ez sem lesz más. A Trónok harcában mozgatnak meg ennyi jelentős szereplőt, nem egy kétórás filmben.

 9. Olyan benyomásom van, mintha 43 – soha el nem készülő – film trailerét vágnák majd egybe, ami nettó 2 perccel számolva + kicsi felvezetés itt-ott, már meg is van a 100+x perces játékidő. Csak valahogy a koherenciát és/vagy sztorit nem látom. De ne legyen igazam.

 10. DonnieDarko: az nekem totál kimaradt. De nem is igazán illik bele az említett vonulatba, mert ahogy nézem, a stáblista alapján az nem fuldoklik a sztárokban, csak az átlagosnál több került bele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.