10 hozzászólás a “A Riddick rendezője az utómunkákról” bejegyzéshez

 1. Az IMDb-n sincs sok minden 2013 van a premiernél. Költségvetéshez 38 millió van írva, nem tudom ez mennyire fedi a valóságot. Egy sci/fi-akció szerintem többet kóstál.

 2. rapator: D9 óta nem, csak jó helyen kell csináltatni. én úgy tudom nem ILM-hez mentek, szóval talán nem lesz aranyáron :D

  egy trailer tényleg jöhetne

 3. nem ertem!Az elso film nem volt nagy durranas,unalmas volt es olcs,a masodik mar mar jo volt de meg mindig B.
  Ez most ugyanazt hozza majd vagy csak jobb lesz,estleg csak a net miatt nyomjak ennyire mert ugye a netes marketing ingyen van.

 4. az első sokkal jobb volt, mint a folytatás. Mondjuk a szóközök hiányából én is azt tippeltem volna, hogy neked a második tetszett. Ettől még B filmek, nyilván, ahogy a folytatás is az lesz, nem is érdemes mást várni. Ez is bizonyítja, hogy rengeteg jó B film van.

 5. Én nagy rajongója vagyok Riddick-nek. Az első alapmű. A másodikkal inkább a látványra mentek, de őszintén nekem az is tetszik, igaz másképp. Még a leghosszabb nevű játékot is végigtoltam 2-3x. A Chronicles of Riddick Escape from Butcher Bay Developer’s Cut-ot.

  Ez a harmadik rész az eddigiek alapján most inkább az elsőre hajaz majd, aminek örülök azért. Különben nem értem, miért nincs egy előzetes, dátum semmi. Diesel szekere mostanában fut, a Riddicknek is van 1 közönsége, a játékot is jól fogadták. Nem tom miért nem meri jobban tolni a stúdió.

 6. Az elso klasszikus, a masodik resz meg addig zsenialis, amig a fejvadaszok uldozik/elkapjak es a bortonbolybo, a halakufaros marhasag viszont hazavagta a filmet:(
  de mar a toombs karaktereert megerte a masodik film:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.