Epic másodszor

Az animációs film, aminek.. hogy is mondjam.. epic volt az első előzetese, most egy újat tárt elénk. Ezúttal nem csak a látványra és a zenére mennek, a történetből is többet fednek fel a múltkorinál. A történet szerint egy fiatal lány összemegy, aztán a jó és a rossz harcában kell részt vennie az erdő mélyén. Bevallom, szerintem ez gyönyörűen néz ki.

HD a nagyoknak.

human
írta
2012. 11. 20. 19:33
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Epic másodszor” bejegyzéshez

  1. Ezt azért már feldolgozták párszor (ld. Drágám a kölykök összementek). Ettől még szép. ;)

  2. Nem semmi hangulata van. Ez főleg a zenének köszönhető, ami nem tipikus animációs filmeknél. A magyar cím annyira nem tetszik.

  3. Hááááát. Nekem meg a Spiderwick krónikák jutnak eszembe. Az animáció, és az egészen emberi kis … tündérek viszont egész nézhetővé teszik.

  4. Hadd ne verjem a seggem a földhöz, hogy nyomtak egy computerdemót… Azért a kézi animációnak nyomába sem ér, a történet meg akkora klisé, mint ide kistarcsa…

  5. kameramannal kell h egyet értsek! Semmi igazán izgalmasat nem láttam (a szép animáción kívül) ami kicsit is ne emlékeztetne egy görög katasztrófára. A zene meg Snow patrol, ráadásul ugyanezt már elsütötték az Act of valor-nál is…úgyh kreativitásból egyes!

  6. Mindenki jön az egyediséggel, meg a hülyeségekkel. Mondjatok már egy olyan filmet ami egyedi és történik is benne valami, nem csak egy köldökbámulós ökörség!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.