A Möbius teasere

Jean Dujardin (The Artist) ezúttal egy kémes-bűnözős thrillerben játszik majd. Francia film, de az előzetes szerencsére angol nyelvű.

human
írta
2012. 11. 21. 03:47
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “A Möbius teasere” bejegyzéshez

 1. Az utóbbi években nekem már bizonyították a franciák a Kémek közöttel (Agents secrets, 2004), hogy ha megerőltetik magukat tudnak reális, ugyanakkor nagyon izgalmas kémfilmeket is csinálni

  Kémek között előzetes:
  http://www.youtube.com/watch?v=9UMAseiwMpk

  Emiatt a Möbius-ra is kiváncsi leszek, bár ez inkább tűnik afféle komorabb Largo Winch-nek, mintsem Agents secrets-nek így elsőre, lehet, hogy ennek ellenére nézős lesz.

  Jean Dujardin nem hiszem, hogy ilyen gyorsan megtanult volna angolul, szóval tippre a film a sok import színész ellenére is francia nyelvű lesz (persze, ha végig pár szavas, kemény figurát hoz nem biztos).

  Cécile De France egyébként így ezzel az egyenesre vasalt szőke hajával tisztára úgy néz ki, mint January Jones ebben a teaserben :D

 2. Lehet, hogy jó film lesz, de ez a trailer, főleg a második fele… Kell még valakinek ez a szaggatott hülyeség? Teljesen megöli a hangulatot és teljesen ellentétes a képeken látottakkal.. Na mindegy úgyis megnézem :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.