Jack the Giant Slayer nem először

Bryan Singer hányattatott sorsú fantasyja. A bemutató elhalasztása mellett még át is nevezték Jack the Giant Killerről, ami szerintem jó döntés volt, és eléggé felismerhető maradt az eredeti cím. A főbbs zereplők azért nem rosszak: Nicholas Hoult, Eleanor Tomlinson, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Bill Nighy, Ian McShane és Warwick Davis. A főszereplő egy elrabolt hercegnőt ment meg az óriások földjéről.

HD a nagyoknak.

8 hozzászólás a “Jack the Giant Slayer nem először” bejegyzéshez

  1. Először hallok erről a filmről, elsőre a szokásos egyszernézős popcorn epicandventureshitloadsofCGI -t láttam, utána át akart menni valami erőltetett kosztümös vígjátékba, aztán keveredett a kettő, lehet ám csak a trailer mutatja be így a dolgokat, de ez nekem nem jött be, meg fogom ugyan nézni, de csak Ewan McGregor és Hoult miatt, akinek kíváncsi leszek a későbbi karrierjére

  2. Jancsi és Juliska boszorkányokra vadászik, Babszemjankó óriásokra. Most már csak egy Piroska kell, aki farkasembereket hentel főállásban. Ez utóbbi még nem is lenne olyan rossz.

  3. Amióta fut a once upon a time sorozat, igencsak elszaporodtak az ilyen filmek…pedig mind a 2 hófehérkés filmtől jobb a sorozat, kíváncsi vagyok hogy valamelyik ilyen film jobb lesz-e majd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.