Leaning

Úgy volt, hogy az Independence Day 3D re-release jövő nyáron kerül a mozikba, de a FOX visszakozott, szóval most nem tudni mi lesz. Ez teljes lefújása is lehet a dolognak, vagy csak a második rész közelében akarják majd moziba küldeni. Meglátjuk.

Úgy tűnik a Paramount nem tett le a Young Sherlock Holmes remakejéről. Hiszen nem kaptunk elég Holmest mostanában a tévében és még a moziban is. Más hír még nincs, egyelőre írót sem jelentettek be, szóval ezt nem holnap nézzük, ha valaha egyáltalán.

Nyugi, jövő ősszel érkezik a Paranormal Activity 5!

A vulture beszélgetett Spielberg bevált operatőrével pár legendás beállításáról.

A Hitchcock filmből érkezett részletben Scarlett… hm, mit is akartam mon… oké.

(a stúdió törölte youtuberól)

A Hobbit film elég nagy durranás lesz, nyilvánvalóan ott érdemes pár nagyon várt trailert is bevetni, így természetesen megindultak a pletykák, amit eddig tudunk:

 • James Mangold állítása szerint a Wolverine előzetese nem ott érkezik majd.
 • A Star Trekből lesz 9 pernyi prequel.
 • A Man of Steel friss két perce viszont itt debütál majd.

És ha már trailer hírek, a Fast 6 előzetese a Super Bowl közben érkezik, mivel akkor vagy 60 millió amerikai látja.

Úgy tűnik John Hillcoat és Shia LaBeouf mégsem fog közösen dolgozni a Triple Nineon. Egy egy rendőrségi thriller lett volna, és a legutóbbi közös filmjüket, a Lawlesst nézve, nos nem kicsit várós, akármi van benne.

A végül április másodikán megjelenő Marvel Phase One boxban Phase Two teaserek is lesznek, ez jelentheti Thor 2 teasertől kezdve az Ant Man teszt videón át a legutolsó concept artot is.

Úgy tűnik a TDKR-t Oscar-érdemesnek érzi a stúdió:

A múlt héten hallhattunk pár nevet, akiket Harry Osborne szerepére szánt a stúdió a Pókember 2-ben. Azoktól már visszatáncoltak, a jelenlegi esélyesek: Sam Claflin, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Boyd Holbrook. Ezzel elvileg elvetették a dark és edgy dolgot.

A HR egy érdekes cikket hozott a Life of Pi-ről: Why Fox Gambled $100 Million on Ang Lee: The Making of ‘Life of Pi’. Poén, hogy eredetileg Tobey Maguire játszotta volna Pi-t.

Peter Jackson nem két szóban kiállt a 48fps (High Frame Rate, HFR) mellett.

Paul Greengrass Memphis címmel forgatna Dr. Martin Luther King, Jr. utolsó napjairól egy filmet.

A Sci-Fi Convention Songot hallottátok már? A Back to the Future sztárja énekli.

Liam Neeson már megint hidegvérű profi lesz: az All Nighter akcióthrillerben bérgyilkosként a fiát óvja majd az egyik régi megbízójától.

Új Zéland rápörgött a Hobbitra.

Ben Affleck szerint a The Stand egyrészt “Lord of the Rings in America”, másrészt pedig nagyon nehéz adaptálni, ezért nem halad gyorsan a projekt egyelőre.

A Transformers 4 egy része Kínában forog majd.

Scott Derrickson (Sinister) rendezi majd a Deus Ex filmet valószínűleg.

14 hozzászólás a “Leaning” bejegyzéshez

 1. ID4 3D-nél, lehet csak annyi van, hogy a 3D filmekre egyre kevesebben mennek és aFox lehet osztott, szorzott és inkább lelőtte a projektet, bár jó lenne tudni milyen fázisban volt.
  Phase 2 cuccokra kíváncsi leszek, remélem hamar kikerül a netre :-)

 2. A Young Sherlock-ra most hirtelen kíváncsi lettem,ha már ennyi Sherlock-film volt mostanában,pl. A Game of Shadows,Sherlock Holmes nevében,a BBC Sherlock-ja,stb. A Kaminksi-cikket végig olvastam,nagyon érdekes volt és informatív,jó volt. A Hitchcock-ot nagyon várom,pont a napokban néztem a Torn Curtain-t,elég jó volt,de szerintem több is lehetett volna. A Hobbit elég pedig semmilyen előzetest ne tegyenek,így is egy szenvedés lesz kivárni,mire átjutunk a reklámokon és a hülye Fanta-Nestea fa*zságokon. A Super Bowl-os trailereket nagyon várom már,most is ott debütált egy Avengers-spot,és ha már Marvel: remélem lesz B régiókódú Phase One is. A TDKR-t Oscar-ra nem nevezném,de érthető a Warner hozzáállása,még akkor is ha inkább az Argo-t és a Cloud Atlas-t kéne nyomniuk…és a Life of Pi-t Oscar úgysem díjazza,kár is erőlködni. Liam Neeson pedig inkább térjen vissza a Schindler’s List-féle filmekhez,főleg a Taken 2 és a Wrath of the Titans után. Végül pedig: Ben Affleck mostmár rendezhet akármit,én várom,úgyhogy ide a The Stand-et!

  Hirtelen ennyit tudok hozzáfűzni.

 3. Hát a TDKR esélytelen, hogy bármilyen oscart is elvigyen, max egy vagy ha nagyon jó hangulatban van a zsűri 2 jelölést begyűjthet. A klasszisokkal jobb előző rész 2 oscarja után nem tudom mit várnak(Gyűrűk Ura 3-féle oscar-esőt? :D )
  Kár, hogy minket nem érintenek z új előzetesek és a 9 perces Trek a Hobbit elején, mindegy, végülis nem ezért fognak a moziba menni az emberek, mert láthatnak 9 percet egy filmbőll (kivétel persze az elvetemült Trek-fanokat)

 4. Csiki

  Sehol. Kimaradunk belőle mint a friss gyümölcsökből a Tescoban…
  Ott a lista, amit csatoltam.

 5. JJ, Már látom… azt a hozzászólást valamiért nem figyeltem tegnap… Pedig csak emiatt akartam leutazni pestre vizsgaidőSUCK-ban… na mind1, ha a helyi moziban lesz, akkor moziban nézem, ha nem, akkor ez is marad DVD-sen, mint a LotR volt anno…

 6. human: Bocs,már fáradt voltam,remélem nincs harag! :)

  Akkor újra:

  A Young Sherlock-ra most hirtelen kíváncsi lettem, ha már ennyi Sherlock-film volt mostanában, pl. A Game of Shadows,Sherlock Holmes nevében, a BBC Sherlock-ja, stb.

  A Kaminksi-cikket végig olvastam, nagyon érdekes volt és informatív, jó volt. A Hitchcock-ot nagyon várom, pont a napokban néztem a Torn Curtain-t, elég jó volt, de szerintem több is lehetett volna.

  A Hobbit elé semmilyen előzetest ne tegyenek, így is egy szenvedés lesz kivárni, mire átjutunk a reklámokon és a hülye Fanta-Nestea fa*zságokon.

  A Super Bowl-os trailereket nagyon várom már, most is ott debütált egy Avengers-spot, és ha már Marvel: remélem lesz B régiókódú Phase One is.

  A TDKR-t Oscar-ra nem nevezném, de érthető a Warner hozzáállása, még akkor is ha inkább az Argo-t és a Cloud Atlas-t kéne nyomniuk…és a Life of Pi-t Oscar úgysem díjazza, kár is erőlködni.
  Liam Neeson pedig inkább térjen vissza a Schindler’s List-féle filmekhez, főleg a Taken 2 és a Wrath of the Titans után.
  Végül pedig: Ben Affleck mostmár rendezhet akármit, én várom,úgyhogy ide a The Stand-et!

  Hirtelen ennyit tudok hozzáfűzni.

 7. Ben Affleck tényleg jó rendező, még ha az Argo-t el is cseszte, de ő mindenképpen az aki ha egy kicsit odafigyel és nem fekszik le a producereknek akkor jó filmeket képes csinálni.

  Sherlock-ot meg tessék megnézni az eredetit, ne a feldolgozást várni. Filmtörténeti alkotás, az első CGI karakter ebben a filmben jelent meg… Ezt remakelni, minimum gyarlóság…

 8. 12. ,,Ben Affleck tényleg jó rendező, még ha az Argo-t el is cseszte”

  A Tolvajok városa tetszett? Mert szerintem az Argo volt olyan jó mint az.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.