Megvan a Star Wars 8-9 írója

Azt már tudtuk, hogy Michael Arndt írja az Episode 7-et, meg hogy a folytatásra is voltak tervei, mindeközben a Disney úgy néz ki leszerződtette azok megírására Lawrence Kasdant és Simon Kinberget.

Kasdan eddigi munkái között: The Empire Strikes Back, Return of the Jedi, Raiders of the Lost Ark. Kinberg: X-Men: First Class, Sherlock Holmes, X-Men: Days of Future Past. Jó kezek?

És ha már Star Wars, akkor George Lucas és Kathleen Kennedy még mindig a filmekről beszél.

Carrie Fisher (Leia hercegnő) azt mondja, hogy szerepelni fog az Episode VII-ben. Konkrétan a kérdésre azt válaszolta, hogy “Yes….I thought it was already common knowledge.” Ha tippelnem kéne: ebből valami Leia gyerekei szag árad.

human
írta
2012. 11. 21. 03:44
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Megvan a Star Wars 8-9 írója” bejegyzéshez

 1. Valaki magyarázza el nekem, hogyha odaadták a 7-et valakinek, miért keresnek már most másokat a 8-9-re. Ennyire elképzelhetetlen, hogy egy ember több jó forgatókönyvet is írjon?

 2. Nem lehet hogy az elso srac irta meg a vazlatot, a masik ketto meg kibontja? Amugy nekem nem hangzik marhasagnak. Bevonni az Empire irojat egy uj trilogia masodik reszebe… Hm.

 3. Amugy Leia meg Luke gyerekei a konyvekben elegge lerendeztek a Galaxist

  spoiler

  meg egymast is…

  Spoiler vege

  …szoval mit talalhatnak ki meg? Klonozas? Gonosz ikertestver? Darth Vader pancelja?

 4. Disney nagyon siet. :D
  Egyébként én eddig azt hittem hogy a trilógia írói azért nem vettek részt az új filmekben mert meghaltak. Legalábbis ez tűnt logikus következtetésnek, nem hittem hogy Lucas csak azért bízta magára mert miért ne.
  Ettől függetlenül Kasdan mindenképpen pluszpont, már van rá esély hogy valami jó sül ki az egészből.

 5. Lehet, tényleg az lesz benne a végén, mint az Űrgolyhókban: “Én vagyok az apád… unaköccsének volt szobatársának a testvére” (várom a pontos idézetet válaszban)

 6. “…unokaöccsének az unokabáttyának a régi szobatársa.”

  amúgy ez még jó is lehet, akár. izgi!

 7. nem lepődnék meg, ha egy egybe forgatást terveznének vagy ha nem is de egy gyors ütemüt, főleg ha az öregeket is be akarják vonni, azért az utolsó rész ha 2 évente jönne 2019, hát odébb van. Amúgy minőségi írokat szerződtettek, csak hát nagy kérdés mi a disney koncepciója, az nagy kérdés.

 8. Ha Leia ott lesz, Luke és Solo( na meg Chubi) sem maradhat ki a mókából. Persze csak úgy lenne móka, ha Mark Hamil, és Harrison Ford játszanák. És végre Mark Hamil visszatérne a vászonra. Milyen király lenne. De azért a Joker nevetést félre rakhatja egy darabig. XD

 9. Én még mindig tartom azt az álláspontot hogy Starkillerről fog szólni, bár abba egy idős Leia nem illik bele.

 10. A Disney minőségi írókat szerződtetett,az eredeti hármas szereplése is pluszpont,csak kérdés,mire megy ki az egész. Én mindenesetre bizakodó vagyok :)

 11. Ha a Force Unleashed lenne, vagy legalábbis Starkiller, tökön szúrnám magam. Az egész SW-univerzum kifordítása, az, hogy egy ilyen erős tanítványa volt Vadernek. Kissé nevetséges, hogy csillagrombolókat szed le az égről. Játékban elment, hiszen tényleg fasza érzés volt, de nagyon kilóg a filmek sztorijából szerintem…

 12. balazslo75: mivel a könyveket kb. biztos, hogy nem fogom olvasni, sűrű spoiler tagekkel kibélelve össze tudnád foglalni, hogy mi történt? :)

 13. “Amugy Leia meg Luke gyerekei a konyvekben elegge lerendeztek a Galaxist”
  Ugye arra gondolsz, hogy Leia és Han gyerekei?
  csak nem fertőztek vért Luke-al… :)
  amúgy igen, azok jó sztorik voltak, emlékszem egyre, ahol egy cellában vannak a gyerekek és olyan gyorsan pörgetik a molekulákat, hogy fényt csinálnak a sötétben …

 14. nemtom miért meglepő, hogy a gyerekeikről fog szólni ( ha nem is teljesen, de benne lesznek). nem vagyok fanatikus star wars rajongó, de még is tudom, hogy a könyvek nagy részében róluk is szólnak. mikor hallottam, hogy lesz folytatás nekem kapásból, ez jutott eszembe, hogy a kövi generáció. mondjuk én örültem volna, a közvetlen folytatásnak (AKI ISMERI A KÖNYVEKET: pl mara jade-es sztori) de az idő eltelte miatt, ez már bukta :D

  Kíváncsian várom a filmeket, sztem jó fog belőle kisülni, nekem nem okoztak eddig csalódást a ” Disney ” filmek. Mondjuk aki előítélettel kezdi a filmet, annak úgy is csalódás lesz :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.