Jackass 3D

Hülye vagyok amiért ezt nem moziban néztem, akkor is, ha az undorítóbb jelenetek közül 1-2 nagyon durva lett volna 3D-ben. Nyilván akkor sem szólhattam volna semmit, hiszen abban az esetben is a Jackass-re kértem a jegyet, tudtam, hogy lesz benne kakikoktél és szarvulkán.

Igazából az eddig kialakított fratboy képhez tartozik a sok gusztustalanság, na meg az egymás szivatása. Bár kicsit mindenki túl ráncos volt a filmhez és stílushoz már, szóval egy folytatásra nem fogadnék, de a 3D videó bevételébe remek, hogy belefért még a csapat életébe. Megmutatták mennyire lehet visszaélni a dimenziókkal.

Térjünk is a lényegre, ami tulajdonképpen az, hogy hülyeségekre elszórtak egy csomó pénzt. Némelyik mutatványnál azt láttam csak, hogy a “miért ne?” kérdéssel indult, a stúdió pedig nyitotta is a zsebét mellé. A legjobban a bérelt repülőhöz köthető baromságokon röhögtem. Most komolyan, ott egy repülő, erre mit csinálnak? A hajtómű mögött nekiállnak teázni, meg az egyik csávó leül egy fotalba és megpróbálják elfújni. Mennyire idióták már? Nagyon. Ugyanez a szó illik a “mennyire jó már” kérdésre adott válasznak is. A legfájdalmasabb trükk pedig nem a f##zokhoz köthetőek közül került ki, hanem a lamborghini foghúzás néven szerepet. Ááá, ezt most leírtam és beleborzongtam.

Mindent egybevetve egyáltalán nem bántam meg a filmet. Mondjuk nekem az előző Jackassek is tetszettek, szerintem másnak nem is való, csak azok rajongóinak. A srácok visszaéltek a 3D-vel, letettek pár zseniális szuperlassított jelenetet (a baseball-golf, a nemi szervet késve követő fekete téglalappal.. ááá), és még öreg re maszkírozott Knoxville is visszatért, ami a sok bepróbált szkeccsük közül az egyik legjobban sikerült darab mindig.

human
írta
2012. 11. 22. 12:08
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Jackass 3D” bejegyzéshez

 1. a lamborghini foghúzásnál mikor hallod azt a pici kattanást…ááá
  5.x-re se uncsi a jackass:)

 2. még moziban néztem és hatalmas volt, összesen vagy 6an ültünk a teremben de mindenki szakadt a nevetéstől :D megunhatatlan

 3. Sokkal jobb volt szerintem a 3.5. Abban több volt a poén, érthetetlen miért azokat vágták ki ebből a filmből.

 4. Olvasom a reszleteket es onkentelenul mosolygok, ahogy eszembe jutnak. :-D Hatalmas show volt, sirvanevetos vegig. Slussz poen: par honapja idosodo szuleimnek gondoltam megmutatni egy kevesbe durva, inkabb vicces reszletet (nem emlekszem melyiket) es azon kaptam magam, hogy mindannyian sirva rohogve neztuk vegig az egesz alkotast. A sracok felejthetetlen estet okoztak a szuleimnek, addig nem lattak es valszeg nem is fognak mar hasonlot. :-)
  A “hi5” pedig akarmikor megnezheto, foldonfetrengos resz, imadom ahogy Bam mit sem sejtve…. :-D

 5. Segítsetek egy kicsit, ezt vetítik/vetítették a hazai mozikban? Hol tudnám megnézni most? Akár 3D-ben is?

  Köszönöm!

 6. a roller buffalo a kedvenc jelenetem :)
  pontosabban abban is knoxville tánca :D + a diszkógömb

 7. R.I.P. Ryan Dunn :'(

  hatalmas arc az összes :D imádtam a filmjeiket, meg a sorozatokat. Emlékszem anno az MTV-n néztem minden este.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.