Rövidfilm: In The Pines

Tini a fák között keresi az űrlényeket, mivel meg van győződve arról, hogy már egyszer “találkozott” velük. Elég jó kritikákat kapott rövidfilmet nézünk ma.

11 hozzászólás a “Rövidfilm: In The Pines” bejegyzéshez

 1. Hát nekem nem jött be annyira. A fotózás elég jó, de egy rövid filmtől többet várna az ember! :)
  Simán untam az egészet, ami egy ilyen hosszúságnál nem az igazi!

  Szalontüdő, na az rövidfilm! :DD

 2. Zseniális a tempó, a vágás, a fényképezés és a narráció egyvelegéből létrehozott keserkés hangulat. Komolyabb cselekménnyel nem lenne ilyen hipotikus, ez így volt perfect. Talán az utolsó képet kihagytam volna, mert így mindenki arra gondol, amire, de azért nem szájbarágósan egyértelmú. Tetszett.

 3. Engem a sok makró a virágokról és rovarokról nagyon idegesített, nem is értem minek kellett bele ennyi.

 4. A szuperközeliek az idegenségre akarnak utalni amit a lány keres és azért van ennyi belőlük, hogy ritmusban és kontrasztban legyenek a hasonló mennyiségű, távolabbi képekkel, amiken viszont az emberi szereplők jelennek meg többnyire. Tényleg elég arcbavágó képek és sok van belőlük, de kellett ennyi. Legalábbis én így gondolom.

 5. AdM – keress rá az In the Pines-ra a Wikin. régi népdal, többen is feldolgozták, utoljára a Nirvana. :)

 6. “SYNOPSIS

  Simultaneously an exploration of nature and psyche, “In The Pines” is a short film documenting a young woman’s hunt for extraterrestrial meaning. Following a mysteriously purposeful hike through the Olympic Mountains, this film roots itself in the Pacific Northwest. It delves deep into the texture of the scene by carefully playing with macro photography, resulting in the synchronized examination of character and setting. Part science fiction, part psycho-thriller, part poetry–all elements fuse together to create a memorable scene viewers will be eager to revisit.”

  http://www.shepfilms.com/inthepines.html

  Szerintem is figyelemre méltó.

 7. Igazából nagyon szép meg minden, de szerinte mis picit úgy kevés. Kicsit ki lett hegyezve a végére a film, ahogy a lány a csúcsra ért, de igazából ott meg nem történik semmi olyan, amivel feltenné a koronát az egészre. Szép, de amolyan semmilyen rövid filmecske, így jellemezném. Nem köt le eléggé. Azért végignéztem… de mások lehet kinyomják 3 perc után.

 8. Kegyetlenül színes, néhol kicsit mű, de összességében nagyon látszik rajta a munka. Ijesztő! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.