21 hozzászólás a “Anne Hathaway hajlékony” bejegyzéshez

  1. amikor egy emberrel verekedett az rettentő bénán nézett ki O_O és a többi se volt nagyon meggyőző szvsz

  2. Sokadszor megnézésre is azon agyalok hogy kellene folytatás. Ha más nem mint “Robin”. A régi Batman mint mentor jelenne meg. Kiképző mondjuk.
    Annyira nyitott lett ezzel a film trilógia vége…

  3. Legjobb és legszebb Macskanő. Akinek nem tetszett a karakter az nézzen Batman Returnst, ahol Batman megmenti Gothamet a bombával felszerelt pingvinektől. HAHA, tapsoljuk meg Burtont.

  4. blade78
    Szerintem meg nem. A végén Bruce Wayne beteljesítette a végzetét. Megvalósította, amit mindig is akart, hogy Batman ne csak egy ember legyen, hanem egy jelkép, egy szimbólum, amit bárki felhasználhat az igazság érdekében. A legenda sosem ér véget, mert mindig lesz valaki, aki folytassa az örökséget, ha kell, más néven is akár. Ez volt a célja és elérte. Nincs mit folytatni. A többi már csak rókabőr lenne, még ha Nolan csinálná is. Még a Rises is összecsapott lett kicsit, nem ártott volna 2 részre bontani, vagy még dolgozni rajta pár hónapot/évet. Lásd Eredet. Na persze annyit nem, mint azon.

  5. Én meg nagyon remélem, hogy lesz folytatás. Pedig én vagyok az, aki írtozik a felesleges folytatásoktól… de most nagyon várom.

  6. Én már a film közepétől kezdve csak arra tudtam gondolni, hogy basszus, ez az uccsó rész. Nagyon remélem, hogy folytatják valamilyen formában.

  7. Nolan nagyon jol eltalata kinek adja ezt a szerepet, nagyon jol allt hathawaynek ez a macskano szerep.

    evil9: szerintem potold akkor! :)

  8. Sztem nagyon rossz volt!Lannister…latszik fiatal vagy de nagyon..ami nem baj de ne alkoss velemenyt olyan filmrol amit csak lattal,nem neztel…..;-))az se biztos,hogy lattad…

  9. felejtsük már a koron személyeskedést, meg úgy minden személyeskedést. Ő a filmről írta le a véleményét, ti róla, ez nem vezet sehova.

  10. Jó pár hónap eltelt a megnézés óta, akkor vegyes érzések kavarogtam bennem, viszont ma már ki tudom jelenteni hogy abszolút csalódás volt számomra a film.Nem azt mondom hogy nulla, mert sok pozitívumot ki tudnék emelni, de több sajnos a negatívum és a film körüli hype és várakozás miatt még inkább sajnálatos hogy számomra nem teljesítette az elvárásokat.

  11. A The Dark Knight Rises csakis ezért okozott csalódást az ermbereknek, mert később készült mint a The Dark Knight.

  12. Nekem csalódás volt a TDKR. Méghozzá nem is kicsi. Ki merem jelenteni, hogy Nolan-t kifejezetten zavarta, hogy a sztoriba bele kell tennie Batman-t, és sokkal inkább szerette volna nélküle megcsinálni a filmet. A Begins-ben még valóban Batman volt a főszereplő, a TDK-ban kicsit háttérbe szorult Joker és Dent mögött, a TDKR-ben viszont teljesen súlytalan lett a karakter. Ha nem tudnánk, hogy ki is ő, egyszerűen röhejes lenne egy ilyen “hős”. Bane lett igazán jól eltalálva, rajta kívül csak a mellékszereplők domborítottak. Anne Hathway pedig állati cuki csaj, de ez a szerep olyan messze állt tőle, mint mondjuk Margaret Tatcher-é. Semmit nem tudott visszaadni a karakter huncutságából.

  13. Szerintem az első film még elment, a másodikat csak Ledger mentette meg, a harmadik pedig csapnivaló volt. Az egy dolog, hogy a sztori bugyuta, következetlen és ostoba,. a karakterek bénák, de valahol menet közben megfeledkeztek Batmanről is. Az is baj volt, hogy túlságosan realisták akartak lenni, emiatt pedig még bugyutábbnak tűnnek a karakterek, a helyzetek. Remélem, az ezután következő Batman filmekben ismét lesz Gotham City (nem Chicago vagy New York), a maga sötéten gótikus világával, és Batman is ismét az éjszakában, az árnyékok között fogja riogatni a bűnözőket, nem fényes nappal bunyózik egy rakás szerencsétlen statisztától körülvéve a nyílt utcán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.