Nem lesz vérkomoly az Iron Man 3

Kevin Feige, a Marvel egyik producere azért igyekszik megnyugtatni a népet, hogy a komoly hangulatú Iron Man 3 előzetes azért nem a teljes képet fedi fel.

It’s not a serious movie, but we seriously dig into exploring more of Tony.

Szóval azért lesz benne vidámság is, miközben többet tudunk meg Tony-ról. Mondjuk elnézve a rendező és Downey nyilatkozatait, azért lesz váltás tényleg az előző részekhez képest. Mind azt mondja, hogy nem feltétlenül nagyobb a film, hanem inkább más, frissebb. Megpróbálják feléleszteni a felfedezés örömét, amit az Iron Man egyben átélhettünk.

Mondjuk Shane Black keze nyomán nekem az is beleférne, ha teljesen olyan lenne, mint az első rész, csak az ő nüanszai miatt mégis több. Egy tipikus Bruce Willis film, ami valahogy mégis Az utolsó cserkész és nem az Árral szemben.

human
írta
2012. 11. 26. 18:31
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Nem lesz vérkomoly az Iron Man 3” bejegyzéshez

 1. Pedig már azt hittem, hogy végig ez a komor, szürke hangulat lesz benne. Kár érte….
  Szerintem simán elbírná a film.

 2. Hohoho:

  Tudja. Ott áll mögötted… ne fordulj meg!

  ON:

  Remélem nem lesz túl komoly… nem állna jól neki :D

 3. én meg tegnap elalvás elött pont a Shane Black által írott és rendezett, valamint RDJ-t főszerepeltető Kiss Kiss Bang Bang-et néztem :D lehetne hasonló, mert Mr Stark amúgy is az egyik leghumorosabb karakter az imént felépített filmes Avengers-univerzumos szuperhősök közt

 4. Jesszus, most néztem, Shane Black következő filmje a Death Note amerikai feldolgozása lesz. Na arra leszek még kíváncsi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.