Bryan Singer és a X-Men: Days of Future Past szereplői

A rendező Twitteren jelentette be az X-Men First Class visszatérőit: James McAvoy, Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Nicholas Hoult.

Ezen kívül még az alábbi kettő nevet osztotta meg velünk örömmel: Sir Patrick Stewart (Prof) és Ian McKellen (Magneto). Rejtélyesen hozzátette, hogy more to come, avagy lesznek még meglepetések a “régi” X-men szereplők közül.

11 hozzászólás a “Bryan Singer és a X-Men: Days of Future Past szereplői” bejegyzéshez

  1. EZ AZ !!!! UJRA az IGAZI szereplokkel lesz eljatszva.2006 ota nem keszult normalis x-men film.Ez ezt csak ezekkel a szineszoriasokkal lehet normalisan eljatszani!!

  2. Llew

    ket oreg papa mar a 3.reszben is fiatalitva volt egy akkor nagyon modern teknikaval,szal ez annyira nem allja meg a helyet,ezota 6ev telt el es nem gond 30evet visszavenni.

  3. Csumww
    ezt mindnagyon szép, nincs is benne semmi újdonság, csak azt nem értem mennyiben kapcsolódik a kommentemhez

  4. Csumww, nem kell őket fiatalítani, pont hogy az a jó, hogy öregek Stewart McKellen játssza az öreg professzort és Magnetot a jövőben, First Classos stáb meg a fiatal énjüket a múltban. Tökéletes!
    Ku*va jó, hogy visszatér a régi cast + már csak a Jackmant kell behozni a sztorihoz már csak ő kell, őt is csak egy kicsit kell öregíteni + Kolosszust játszó színész, bár az bárki lehet + Kitty Pryde de sztem ez a sztori része át lesz írva, sztem tuti nem ő lesz aki “visszautazik” az időben. Többieknek már kapa a történet szerint.

    Húúú, már alig várom a filmet, nem szeretem különösebben a comicocat, comic-filmeket, de X-men mindig a szívem csücske volt comicban, filmben egyaránt. Ez a hír, most feldobott, de nagyon :-)

  5. Az X-Men 3 után nagyon nehéz és drága lett volna összeszedni újra a régi csapatot. Halle Berry, Hugh Jackman és Bryan Singer karriere csúcspontján voltak. Mostanra viszont eltünt a csapat nagy része és talán sokkal könnyebb lesz őket rávenni, hogy újra egy blockbuster filmben szerepeljenek. Az az ötlet pedig, hogy összevonják az új szereplőket a régiekkel fantasztikus.

  6. “már csak a Jackmant kell behozni a sztorihoz már csak ő kell, őt is csak egy kicsit kell öregíteni”
    A hat év alatt a természet megoldotta ezt a problémát:) csak nem kell sminkelni:)
    Egyébként Wolverine hogy müködik pontosan, gyerekorból normális sebeséggel jut el a felnött korba és utána lelassul a folyamat? Öregedni gondolom azután is öregszik mert vannak képregények amelyek öregkori “kalandjait” dolgozzák fel, Old Man Logan.

  7. koponyányimonyók: a képregény szerint 1900 előtt született, az öngyógyítás tizenéves korában aktiválódott, akkortól öregszik sokkal lassabban. Mert lényegében az öregedés is valamiféle sejtromlás, amit az öngyógyító képessége tud javítani. Szóval nem is kellene talán öregíteni sem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.